Carnaval Muziektheater

Carnaval Muziektheater boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Carnaval Muziektheater.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

'Carnaval!' is een vrolijke, interactieve muziekshow voor kinderen propvol aanstekelijke liedjes, waarbij het publiek constant op allerlei manieren actief betrokken wordt. Dansen, zingen, springen, stampen, klappen, verkleden, zelf muziek maken en natuurlijk de onvermijdelijke polonaise en confetti.

Lang stilzitten is er voor het publiek niet bij tijdens dit Carnaval Muziektheater

Tijl begeleidt zijn feestelijke liedjes op gitaar, ukelele, banjoline, accordeon en allerhande percussie. Deze dynamische en afwisselende show is geschikt voor zowel jongere ( 4-8 jr) als oudere kinderen ( 9-12 jr).

Er is een lied over de polonaise met een punaise in je voet, over Prins Carnaval en de raad van elf die van geen ophouden weten met polonaise lopen, er wordt gemarcheerd als een fanfare, maar ook het eeuwige getwijfel over hoe je je dit jaar nu weer eens moet verkleden wordt bezongen ( met een live verkleedpartij van vrijwilligers uit het publiek).

Verder leert Tijl zijn publiek in slechts enkele minuten een compleet nieuw lied m.b.v. symbolen en worden feesthoeden in razend tempo in het publiek doorgegeven, tot de muziek stopt en het refrein de kinderen die de hoed in handen hebben onverbiddelijk in beweging zet...

Enkele reactie over het Carnaval Muziektheater

 • “Wat een feest hebben wij gehad deze middag. Tijl krijgt iedereen aan het dansen. De kinderen, maar ook de papa's, mama's, opa's en oma's. Tijl je krijgt van ons een dikke 10 voor je show.”
   
 • “Tijl Damen kwam optreden op onze school in Waalwijk tijdens ons carnavalsfeest. Het was een erg leuke show, de kinderen hebben erg genoten.”

De voorstelling is geschikt voor zowel carnavalsviering op school als voor carnavalsverenigingen en andere organisaties die een kindercarnavalsfeest organiseren.

Boeken of een optie plaatsen voor Carnaval Muziektheater?

Voor meer informatie over Carnaval Muziektheater kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Carnaval Muziektheater

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziekshows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5549 mensen

Specificaties van Carnaval Muziektheater

 • Tijdsduur: 1 x 50 minuten
 • Geluid: Inclusief tot 400 personen.
 • Licht: inclusief licht
 • Leeftijd: Kinderen 3 t/m 12 jaar
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Carnaval Muziektheater

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Carnaval Muziektheater kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.