Muziektheater Alle dagen Feest

Muziektheater Alle dagen Feest boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Muziektheater Alle dagen Feest.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een interactieve muziekvoorstelling van Tijl is altijd een feest, maar tijdens deze feestshow doet hij er nog een schepje bovenop. Deze voorstelling is een waar meedoefeest, waarbij kinderen constant betrokken worden: springen, dansen, zingen, zelf muziek maken en meer! Er zijn ballonnen en confetti.

Samen bouwen we een onvergetelijk feest!

Natuurlijk gaan de kinderen samen met Tijl uit volle borst 'Lang zal ze leven' zingen, wordt er volop gedanst en met ballonnen gezwaaid bij het lied 'Alle dagen feest' en maken we kennis met 'Koning Horlepiep de Derde' die al zijn hele leven op zoek is naar de allerraarste dans.

Heel geschikt voor basisscholen, jubileum leerkrachten, verjaardag meesters/ juffen, opening nieuwe locatie, afsluiting schooljaar. De voorstelling werkt ook prima in de buitenlucht (festivals), in het theater, tijdens een dorpsfeest en verder alle andere redenen om een feest te vieren!

Enkele reacties met betrekking tot de show - Muziektheater Alle dagen Feest

 • "Wat een feest! De kinderen werden helemaal gegrepen door het optreden van Tijl. Genieten voor de kinderen, maar ook voor ons! Tijl maakt er echt een feestje van, een grote aanrader!"
   
 • "Tijl is zeer actief en zijn shows zijn echt zeer INTERACTIEF, zo zijn en blijven de kinderen (en ouders) zeer betrokken en hebben allen echt veel plezier. Geweldige shows dus voor alle leeftijden met veel variatie in zang met een fijne interactie."
   
 • "Wat een geweldig leuke en interactieve show! Van 4-12 jaar deden ze allemaal enthousiast mee."
   
 • "Het was een superleuke, interactieve voorstelling waarbij de kinderen vaak werden betrokken. Veel zang en leuke muziek passend in het thema. Tijl is enorm enthousiast en vol energie! Kortom zeer de moeite waard!"

Deze voorstelling is flexibel inzetbaar, zowel qua lengte als precieze doelgroep.

Boeken of een optie plaatsen voor Muziektheater Alle dagen Feest?

Voor meer informatie over Muziektheater Alle dagen Feest kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Muziektheater Alle dagen Feest

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziekshows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6098 mensen

Specificaties van Muziektheater Alle dagen Feest

 • Tijdsduur: 1 x 50 - 60 minuten
 • Geluid: Inclusief tot 400 personen.
 • Licht: inclusief licht
 • Leeftijd: Kinderen van 4 tot 12 jaar.
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Muziektheater Alle dagen Feest

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Muziektheater Alle dagen Feest kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.