Magisch Pop-up theater

Magisch Pop-up theater boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Magisch Pop-up theater.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het Magisch Pop-Up theater van John Anders is het entertainment antwoord op de Nederlandse intelligente lock down en één die de oplossing verantwoord aanbied.

Dit geregistreerde product (per 1-4-2020) is vooral aantrekkelijk voor hen die een vorm van entertainment willen, die volgens de afgesproken norm aangeboden kan worden.

John Anders verzorgt kleine shows in winkelcentra, openlucht evenementen, verzorgingshuizen, tuincentra, leegstaande winkelpanden,  dierentuinen e.d. Deze programma’s kunnen met een Middeleeuws-, 19e eeuws- of modern thema gepresenteerd worden.

Entertainment in Corona tijd

Al meer dan dertig jaar presenteert hij straatgoochelshows nationaal en internationaal die eigenlijk, goed beschouwd, in het verlengde liggen van de inmiddels vernieuwde maatschappij 2020.
Hij werkt voor kleine aantal toeschouwers ( nu tot maximaal 25 personen), is mobiel en heeft voor de Corona tijd een “mobiel waarschuwing/afstandssysteem” tot zijn beschikking, dat hij op elke locatie plaatst.

Een korte show  van 10-15 minuten, voor jong en oud, waarbij het toeschouwer aantal niet overtreden wordt en de organisator dus niet van de landelijk geldende Coronaregels afwijkt.

Boeken of een optie plaatsen voor Magisch Pop-up theater?

Voor meer informatie over Magisch Pop-up theater kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Magisch Pop-up theater

Deze act is bekeken door 3678 mensen

Specificaties van Magisch Pop-up theater

  • Tijdsduur: Maximaal 4 uur.
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Magisch Pop-up theater

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Magisch Pop-up theater kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.