Maud Mulder wordt zingende moeder

11/05/2012

Zangeres Maud Mulder is niet van plan om haar mond te houden als ze moeder is. "Het is druk, maar hoe drukker hoe beter", zegt Mulder, die tweede werd in het tweede seizoen van talentenjacht Idols, in het AD. De 30-jarige zangeres en haar vriend Gelvin Straal verwachten deze zomer hun eerste kind, een meisje.

Maud speelt in het najaar in de musical Doornroosje en is van plan een oppas in handen te nemen. "Ons werk is vooral 's middags en 's avonds, dus mijn vriend en ik zijn er wel achter dat reguliere opvang niet echt voor ons werkt."

Mulder, die eerder hoofdrollen speelde in musicals als Thomas de Trein en De Gelaarsde Kat, gaat volgend jaar ook toeren met haar girlband Parrish Black. Ook is de band, die naast Maud bestaat uit zangeressen Blain, Lucy en Dewy, bezig met een album. "We brengen het na de zomer uit, als ik bevallen ben."

Hoewel Mulder het erg leuk vindt om in musicals te spelen, heeft optreden met haar band toch haar voorkeur. "Op een podium staan met mijn eigen liedjes is mijn echte passie." Wel wil ze het allebei blijven doen. "Het klinkt een beetje Jambers: overdag staat ze in het theater voor kinderen op te treden, 's avonds treedt ze op in nachtclubs."

Bron : RTL Boulevard

 

Boeking of een optie plaatsen voor Maud

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Maud kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.