Maud

Maud boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Maud.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Al op zeer jonge leeftijd treedt Maud, zichzelf begeleidend op de piano, op in kleine kringen en begint ze met zanglessen.

Na Idols sluit Maud een contract met platenmaatschappij Sony/BMG, wat resulteert in het debuutalbum “Wacht Op Mij”.

De hits waar u Maud van kent zijn o.a.: " Zoals Je Naar Me Kijkt ",
" Omdat Je Bij Me Blijft " en " Zo zijn wij "(met Erik Hulzebosch).

Boeken of een optie plaatsen voor Maud?

Voor meer informatie over Maud kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Maud

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekend door TV shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 59161 mensen

Specificaties van Maud

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set (tot 800 pers.)
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Maud

Maud Mulder is geboren op 17 november 1981 in Nijmegen. Op haar zevende begint ze met hockey en al snel blijkt dat Maud een talent is. Vanaf haar elfde begint ze met regionale teams mee te spelen en eindigt uiteindelijk op haar 21e in Jong-Oranje. Tussen het hockey door krijgt Maud ook interesse voor muziek. Ze speelt vanaf haar 16e in verschillende bandjes en neemt zanglessen. Als ze 18 is besluit ze het zingen professioneler aan te pakken en ze gaat naast haar studie psychologie, studeren aan de Academie Voor Lichte Muziek (AVLM) in Hilversum. Ze rondt de opleiding in 2002 af.

Als de overstap naar het Nederlands elftal in zicht komt begint de twijfel tussen de muziek of een hockey carrière toe te nemen. Ze besluit een punt te zetten achter haar internationale hockey carrière en kiest voor de muziek. Maud schrijft zich in 2003 in voor de zangcompetitie Idols! Tot haar grote verrassing eindigt ze in de finale als 2e achter Boris.

Haar deelname zet haar leven op zijn kop! Ze treedt meerdere malen op in Ahoy, de HMH, de Kuip en staat 4 avonden in een uitverkocht Arena met Renee Froger! Ze sluit datzelfde jaar een contract af met Platenmaatschappij SonyBMG en brengt in 2004 haar eerste album uit 'Wacht op mij'. Op het album werkt ze samen met grootheden als John Ewbank, Xander de Buisonje en Frank Boeijen. Haar eerste single 'Zoals je naar me kijkt' belandt in de top 3 van de hitparades. Ook de twee singles erna, 'omdat de bij me blijft' en 'Moe' belanden hoog in de lijsten.

In 2006 komt Maud opnieuw in de belangstelling door haar deelname aan het programma 'Sterren dansen op ijs'. Ze komt erg ver en leert in korte tijd ontzettend goed schaatsen. Na het programma geeft Maud vele schaats demonstraties met Professioneel kunstrijder Ruben Reus (Dancin on Ice). Ook deze winter staan de twee weer op het ijs in heel Nederland!

Ook pokeren bleek afgelopen zomer voor Maud een leuke uitdaging. Ze wint de 'Dutch Open', een professioneel pokertoernooi in Londen dat werd uitgezonden door Veronica!

Naast zingen, schaatsen en pokeren is Maud in het dagelijks leven ook nog steeds te zien op het Nijmeegse hockeyveld. Ze speelt nog steeds op het hoogste niveau in het 1e damesteam van NMHC in de Hoofdklasse! Hiervoor traint zij 3 keer per week.

Naast haar drukke schema zit Maud dagelijks in de studio. Ze is momenteel haar tweede album aan het opnemen. Het album wordt geproduceerd door Bas van den Heuvel (Froger, Gordon & Re-play, K-otic) en wordt opgenomen in de Soundwise Studio's (Fluitsma en Van Tijn). Het album wordt verwacht in het voorjaar van 2009!!!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Maud

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Maud kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.