BMX Fiets acts

BMX Fiets acts boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van BMX Fiets acts.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

BMX FIETS ACT IS IN VERSCHILLENDE VARITATIES TE BOEKEN:

BMX SOLO SHOW OF DEMONSTRATIE

Een spectaculaire en interactieve BMX act op uw evenement!

Huidig NL-kampioen en wereldkampioen 'master of creativity' Sietse van Berkel weet als geen ander het publiek te doen verbazen op slechts 5 x 6 meter. Mogelijk met live beats, extra rijders, mobiele opstakels of grote set up! Ideaal op feesten, als openingsact, gala diner, congres, sportgala, beurspromotie, jubileum, bedrijfsfeesten of als onderdeel van een choreografie.
Aansluitend een workshop is mogelijk!

MOBIEL BMX EN LOOPFIETS PARCOURS

Interactief en compleet dagprogramma!
Een mobiel parcours voor BMX, mini BMX en loopfietsen om zelf op te fietsen, afgewisseld met spectaculaire demonstraties door met stunts in de lucht, over obstakels en op de grond.
Niets is te gek voor deze stuntmannen! De complete BMX-ervaring voor jong én oud.
Incl. Materialen, begeleiding, shows.

MEGA RAMP SHOW

Nederlands beste inline skaters en BMX'ers vliegen door de lucht op de speciaal geprepareerde mega ramp. De rijders kunnen over auto's of een DJ tafel springen die in het midden kan worden opgesteld. De metershoge sprongen die zij maken zijn gegarandeerd een eye-catcher voor uw evenement!

Boeken of een optie plaatsen voor BMX Fiets acts?

Voor meer informatie over BMX Fiets acts kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor BMX Fiets acts

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Acts & Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7689 mensen

Specificaties van BMX Fiets acts

  • Tijdsduur:
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,85 per gereden km. vanaf Heemstede
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor BMX Fiets acts

Voor meer informatie en beschikbaarheid van BMX Fiets acts kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.