Sjaan met haar 1½ meter kraam aanwezig bij protest in Nijmegen

23/06/2020

Vandaag is Sjaan met haar 1½ meter kraam helemaal afgereisd naar Nijmegen.
Dat was een flinke rit, maar niet voor niets...
Ze heeft namelijk meegedaan in een protest. Sjaan protesteren hoor ik je denken. Die leuke gezellige tante met haar gezellige kraam? Jazeker... Sjaan is het namelijk een beetje zat dat haar kraam al meer dan 3 maanden thuis achter slot en grendel staat. 

Sjaan naar Nijmegen voor een demonstratie

Want in Nijmegen demonstreren vandaag organisatoren van jaarmarkten, omdat zij het niet eerlijk vinden dat jaarmarkten en braderieën nog steeds verboden zijn in het huidige coronabeleid, terwijl weekmarkten wel zijn toegestaan.

Met de demonstratie op de Goffertweide, willen de organisatoren bereiken dat er versoepelingen komen voor alle zogeheten marktevents. Zij willen zo hun hoogseizoen proberen te redden.

Markten zijn niet per definitie verboden, maar voor jaarmarkten en braderieën is een evenementenvergunning nodig. En die vergunning krijgen ze vaak niet. 

Waarom moest Sjaan dan helemaal afreizen naar Nijmegen?

Er wordt in Nijmegen gedemonstreerd omdat burgemeester Hubert Bruls ook voorzitter van het veiligheidsberaad is. 'Hij speelt een belangrijke rol, omdat gemeenten onze markten moeten toestaan. We willen hem spreken', aldus de organisatie.

Bij de demonstratie mogen 750 demonstranten aanwezig zijn. Zij moeten allemaal anderhalve meter afstand bewaken. 

Boeking of een optie plaatsen voor Sjaan met de ander halve meter Kraam

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sjaan met de ander halve meter Kraam kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.