De Notoire Fanfare

De Notoire Fanfare boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Notoire Fanfare.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Notoire Fanfare neemt je mee in het verhaal van straatmuzikante ‘Luna’.

Zij speelt al jaren haar solo’s op marktpleinen of op trappen. Precies vandaag krijgt ze onverwachts respons. Vanuit de menigte komt een buitenissige verzameling muzikanten tevoorschijn. La Mama en Luna’s zus Kakofonix hebben een verrassing in petto: Ze hebben Accordino uitgenodigd als mogelijke geliefde voor Luna.

Er blijken echter meer kapers op de kust en de krachten worden gemeten in een heus duel. Maar wat wil Luna? Wil zij zich wel binden? Wanneer la Mama sterft en de muzikanten in een collectieve ontreddering raken, is de opluchting groot wanneer zij op haar eigen begrafenis ontwaakt.

Toch nog een Happy End?

De vrolijke sfeer wordt broeieriger wanneer Accordino alles op alles zet om Luna voor zich te winnen. Haar afwijzing leidt tot hysterische wanhoop van het hele orkest. Maar gelukkig geeft zij zich gewonnen en wordt het end toch nog happy. 


Een zeldzame reünie van de Notoire Fanfare voltrekt zich waardoor het publiek dat dacht naar een concert te luisteren, aan het eind een hele theatervoorstelling heeft beleefd waarbij 13 muziekstukken aaneengeregen zijn tot een verhaal waarin humor, liefde en verdriet het publiek met verrassende wendingen blijft boeien tot het eind.

Boeken of een optie plaatsen voor De Notoire Fanfare?

Voor meer informatie over De Notoire Fanfare kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Notoire Fanfare

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Muziek om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7452 mensen

Specificaties van De Notoire Fanfare

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor De Notoire Fanfare

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Notoire Fanfare kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.