Kindergoochelaar Maarten

Kindergoochelaar Maarten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kindergoochelaar Maarten.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Professionele goochelshow voor kinderen!

Goochelaar Maarten verzorgt professionele goochelshows voor kinderen. De show is geschikt voor zowel jonge als oude kinderen en zelfs voor eventueel meekijkende volwassenen.

Maarten is een professionele, prijswinnende kindergoochelaar die meer dan 20 jaar ervaring heeft. Jaarlijks verzorgt hij een groot aantal shows door heel Nederland. Hoe ziet een show van deze goochelaar voor kinderen eruit?

Interactieve goochelshow van 1 uur voor kinderen

Standaard duurt de goochelshow ongeveer een uur. Het is een interactieve show, waarbij de kinderen niet alleen stil hoeven te zitten en er wordt onder andere een echte duif tevoorschijn gegoocheld!
De show is leuk voor zowel jonge als oudere kinderen en zelfs voor eventueel meekijkende volwassenen.

Aan het eind van de voorstelling leert Maarten de kinderen nog een klein trucje. Alle kinderen krijgen dit trucje om mee naar huis te nemen. Bij kinderen die Maarten al een keer gezien hebben kan dit afwijken.

Kindergoochelaar met eigen decor en geluid

Uiteraard is er qua tijd, duur en invulling van het programma van alles mogelijk. Maarten is altijd 45-60 minuten van te voren aanwezig om alles klaar te zetten en voor te bereiden. Ook heeft hij alle benodigdheden zelf bij zich. Het enige dat hij nodig heeft is 1 stopcontact en het publiek. Decor, geluid, microfoon etc, wordt voor gezorgd.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Kindergoochelaar Maarten?

Voor meer informatie over Kindergoochelaar Maarten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kindergoochelaar Maarten

Deze act is bekeken door 868 mensen

Specificaties van Kindergoochelaar Maarten

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 400 personen.
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Amsterdam, hierna 0,50 ct. per km. (v.v.)