Kindergoochelaar Maarten

Kindergoochelaar Maarten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kindergoochelaar Maarten.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Professionele goochelshow voor kinderen!

Goochelaar Maarten verzorgt professionele goochelshows voor kinderen. De show is geschikt voor zowel jonge als oude kinderen en zelfs voor eventueel meekijkende volwassenen.

Maarten is een professionele, prijswinnende kindergoochelaar die meer dan 20 jaar ervaring heeft. Jaarlijks verzorgt hij een groot aantal shows door heel Nederland. Hoe ziet een show van deze goochelaar voor kinderen eruit?

Interactieve goochelshow van 1 uur voor kinderen

Standaard duurt de goochelshow ongeveer een uur. Het is een interactieve show, waarbij de kinderen niet alleen stil hoeven te zitten en er wordt onder andere een echte duif tevoorschijn gegoocheld!
De show is leuk voor zowel jonge als oudere kinderen en zelfs voor eventueel meekijkende volwassenen.

Aan het eind van de voorstelling leert Maarten de kinderen nog een klein trucje. Alle kinderen krijgen dit trucje om mee naar huis te nemen. Bij kinderen die Maarten al een keer gezien hebben kan dit afwijken.

Kindergoochelaar met eigen decor en geluid

Uiteraard is er qua tijd, duur en invulling van het programma van alles mogelijk. Maarten is altijd 45-60 minuten van te voren aanwezig om alles klaar te zetten en voor te bereiden. Ook heeft hij alle benodigdheden zelf bij zich. Het enige dat hij nodig heeft is 1 stopcontact en het publiek. Decor, geluid, microfoon etc, wordt voor gezorgd.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Kindergoochelaar Maarten?

Voor meer informatie over Kindergoochelaar Maarten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kindergoochelaar Maarten

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindergoochelaar om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7265 mensen

Specificaties van Kindergoochelaar Maarten

 • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
 • Decor: Inclusief
 • Geluid: Inclusief tot 400 personen.
 • Reiskosten: prijs op aanvraag
 • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Kindergoochelaar Maarten

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

Nellie

 • Door: adelhof bv
 • Locatie: Vledder
 • Datum:

leuke artiest kinderen en volwassenen hadden een leuke avond.

Waardering:

9,0

Biografie van Kindergoochelaar Maarten

Maarten is geboren in 1979 te Amsterdam. Hij is echter opgegroeid in Utrecht, maar uiteindelijk is hij weer in Amsterdam gaan wonen. Hij treedt al op sinds zijn veertiende. Naast het goochelen, heeft hij het VWO afgerond. Daaropvolgend heeft hij natuurkunde en sterrenkunde gestudeerd aan de universiteit van Utrecht. Eenmaal in het bezit zijnde van een papiertje is hij zich professioneel gaan richten op het goochelen.

Maarten is in zijn jonge jaren lid geweest van de MKAJ (Magische Kring Amsterdam Junioren). Daarnaast is hij jarenlang lid geweest van de MKCN (Magische Kring Centraal Nederland) en de NMU (Nederlandse Magische Unie). Verder is Maarten een prijswinnend goochelaar die in de loop der jaren:

 • In verschillende kranten heeft gestaan
 • Verschillende TV optredens verzorgd.
 • In verschillende vakbladen heeft gepubliceerd.

In het verleden heeft Maarten ook veel optredens verzorgd als "tafelgoochelaar" en "illusionist". De laatste jaren heeft hij zich voornamelijk gericht op het goochelen voor kinderen. Door zijn brede ervaring zijn zijn kindershows tevens leuk voor meekijkende volwassenen.

 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Kindergoochelaar Maarten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kindergoochelaar Maarten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.