The Given Horse

The Given Horse boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Given Horse.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Radio 3 FM noemde het ‘Een stoerdere versie van Acda en de Munnik’. Frontmannen zijn Marius van der Leij uit Friesland en Johannes Peetsma uit Groningen. Ze hebben een maand lang door Japan getourd met als doel in één maand tijd zo beroemd mogelijk te worden.
Dit werd als serie uitgezonden via Flabber en heel goed bekeken. In hun eerst jaar deed het duo al iets vergelijkbaars. Ze vertrokken toen zonder voorbereiding naar Amerika om te overleven als straatartiest.

The Given Horse bekend van diverse TV shows

Ook hun laatste projecten waarbij ze van muziek probeerde te overleven in Griekenland en Ierland waren een succes. Als kers op de taart wonnen ze eind 2015 de publieksprijs van de Friese PopAwards!
Ze waren te zien in o.a. De Wereld Draait Door, ZappLive en met volledige band speelden ze meerder keren bij 3FM. Tijdens Eurosonic / Noorderslag waar ze meerdere keren speelde kregen ze lovende recensies van verschillende landelijke platforms. Inmiddels zijn ze een veel geboekt cover duo en staan ze bekend om hun humor en sterke online aanwezigheid.

Liedjes in een akoestisch jasje

The Given Horse speelt eigen nummers en liedjes van alle tijden in een akoestisch jasje.
Door de gitaar en de stemmen in harmonie klinkt de muziek al snel aangenaam.
Met daarbij melodica en mondharmonica zorgt het voor een bijzondere sound. Zij spelen puur akoestisch tijdens een huiskamerconcert of voor kleinere gezelschappen, maar kunnen ook zeker een groot festival op de kop zetten met z’n tweeën.

 

Boeken of een optie plaatsen voor The Given Horse?

Voor meer informatie over The Given Horse kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Given Horse

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziek Duo's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6482 mensen

Specificaties van The Given Horse

  • Tijdsduur: 45 tot maximaal 90 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 150 personen
  • Licht: exclusief
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor The Given Horse

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Given Horse kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.