Floortje Smit

Floortje Smit boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Floortje Smit.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Floortje Smit, finalist van The voice of Holland is nu te boeken voor een spetterend optreden! Floortje Smit liet alle coaches hun stoelen omdraaien met het auditienummer 'Alone Again'. Uiteindelijk is het coach Roel van Velzen geworden die de talentvolle zangeres aan zijn team toe mag voegen, tot grote ergernis van Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis en Nick en Simon.
Floortje werd tweede bij Idols 3 en bracht daarna een aantal singles en een album uit. Daarna stond zij in de musical 'We will Rock You' met onder meer Charly Luske.

Floortje Smit noteerde met het nummer 'She Wolf' een hoge notering in de iTunes Download Top 100. Dit nummer kwam binnen op de 17e positie.

Floortje Smit staat daarnaast met zowel 'Heavy Cross' als 'Alone' al enkele weken in de iTunes Download Top 100.

 

 

Boeken of een optie plaatsen voor Floortje Smit?

Voor meer informatie over Floortje Smit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Floortje Smit

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 63826 mensen

Specificaties van Floortje Smit

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Floortje Smit

Op haar nieuwe single ´Blind Spot´ maken we kennis met een andere Floortje; eentje met een flinke dosis zelfvertrouwen die duidelijk haar eigen plan trekt. Floortje anno 2008 heeft een nieuw geluid en een nieuwe look. "´Blind Spot´ is een weerspiegeling van hoe ik me voel en wat ik wil uitstralen."

De splinternieuwe track is een mengelmoes van dance, rock en pop met flink wat gitaar en een aanstekelijk ritme. Het nummer is geproduceerd door het producersduo Equipe de Clochard, beter bekend als Llewy & Delly van de band Relax. Een niet zo voor de hand liggende combinatie, maar eentje die heel goed heeft uitgepakt, aldus Floortje: "Het moest geproduceerd worden door mensen die begrepen welke kant ik op wilde. Llewy en Delly deden dat en de samenwerking was enorm ontspannen."

Niet alleen de muziek, ook de tekst zegt veel over waar Floortje op dit moment staat in haar leven. "Het gaat over een keerpunt, een moment waarop ik besloot mijn eigen plan te trekken. Mijn blinde vlek was altijd dat ik teveel naar anderen luisterde en deed wat men van mij verwachtte. Nu doe ik alleen nog maar wat ik zelf wil."

Alhoewel haar deelname aan Idols nationale bekendheid opleverde, kreeg ze ook een stempel waar ze moeilijk van los kon komen. "Ik zag Idols destijds als een enorme kans. Wat niemand zich beseft, inclusief ik zelf toen ik er aan meedeed, is dat het pure entertainment is. Mensen vinden het leuk om met hun gezin op de bank naar het programma te kijken. Maar als het afgelopen is, zetten ze de tv uit en is het over. Na afloop blijkt dat maar weinig mensen zitten te wachten op nieuw talent uit zo'n Tv-show, hoe goed je ook bent. Het levert bekendheid op, maar het is een illusie te denken dat het een makkelijke manier is om snel carrière te maken. Het is een gevecht tegen de stroom in en je moet je dubbel zo hard bewijzen."

Ook bij het opnemen van haar debuutalbum Fearless gaf het Idols-etiket problemen. Alhoewel ze een goed album afleverde, waar ze nog steeds trots op is, was het muzikaal toch niet helemaal wat ze in haar hoofd had. "Ik begon net, en wist nog niet wat ik wilde, liet me teveel door anderen leiden. Nu relativeer ik de meningen van anderen meer en ga meer op mijn eigen gevoel af. Het is een leerproces."

De ommekeer kwam toen ze vijftig uur in de week op de schaatsen stond voor het tv-programma Sterren Dansen Op Het IJs, waar ze in korte tijd de zware en moeilijke sport van het kunstrijden onder de knie moest krijgen. Ze merkte hoe gedreven en ambitieus ze werkelijk was. "Er kwam een groot doorzettingsvermogen bij me los en ik leerde dat als je echt iets wilt, het ook lukt."

Haar hervonden zelfverzekerdheid benvloedde niet alleen haar muzikale keuzes, maar had ook invloed op haar uiterlijk. De goudbruine lokken en de jurkjes hebben plaatsgemaakt voor zwart lang haar en sexy podiumkleding. "Iedereen heeft me leren kennen als de cute girl next door. Daar is niks mis mee, er is ook niks veranderd aan mijn persoonlijkheid. Maar ik ben wel anders gaan denken en me anders gaan gedragen op het podium. Ik ben zoveel meer ontspannen, ook omdat ik meer dan ooit achter datgene sta wat ik doe. Mensen zijn hierdoor wel verrast."

Na een druk jaar, waarin ze de finale haalde van Sterren Dansen op het IJs, sexy fotos publiceerde in FHM en haar relatie uitging, heeft Floortje zichzelf hervonden; ze is brutaler, sexier en zit duidelijk lekkerder in haar vel. Die boodschap klinkt luid en duidelijk door in ´Blind Spot´.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Floortje Smit

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Floortje Smit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.