Winter Wondermachine

Winter Wondermachine boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Winter Wondermachine.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Winter Wonder machine is een indrukwekkende wondermachine. Maar ineens stopt hij met werken. Er gaat vanalles mis met de Winter Wondermachine. Karel Kerstmis en zijn hulpje beleven samen de mafste avonturen.

Boek deze bijzondere Winter Wondermachine voor jouw evenement

De kinderen worden uitgenodigd om mee te helpen om de winter wondermachine weer te laten werken. De kinderen krijgen van de Kersthulpjes een heerlijke traktatie.

Boeken of een optie plaatsen voor Winter Wondermachine?

Voor meer informatie over Winter Wondermachine kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Winter Wondermachine

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 4282 mensen

Specificaties van Winter Wondermachine

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,95 per km. va. Bergen op Zoom (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Winter Wondermachine

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Winter Wondermachine kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.