Super Bingo - Online Spaaractie

Super Bingo - Online Spaaractie boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Super Bingo - Online Spaaractie.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Wie houdt er nu niet van bingo? Met deze ouderwets gezellige actie maken je klanten kans op mooie prijzen. Klanten ontvangen bij besteding van een bepaald bedrag een voucher met een unieke actiecode.

Bingo online met vouchers en win de mooiste prijzen

Deze actiecodes kunnen ze op jouw eigen actiewebsite toevoegen aan een digitale bingokaart. Een volle kaart kan ingezet worden voor een weekprijs of een kansprijs, waarmee de klant meedoet aan de verloting van mooie hoofdprijzen. Hoe meer volle bingokaarten, hoe meer kans!

De Super Bingo - Online Spaaractie inzetten voor jouw winkelcentrum?

De Superbingo is goed inzetbaar bij supermarkten en winkelcentra. Gedurende een periode van vier tot zes weken bind je bestaande en nieuwe klanten aan je supermarkt of winkelcentrum. De speciale actiewebsite versterkt de actieperiode, evenals de nieuwsbrieven die we kunnen versturen. Natuurlijk worden de meeste hoofdprijzen aan het einde van de actieperiode verloot, maar ook tussendoor worden al prijzen weggegeven. Ideaal te combineren met een Facebook en/of Instagram campagne!

Bekijk hier de online folder

Boeken of een optie plaatsen voor Super Bingo - Online Spaaractie?

Voor meer informatie over Super Bingo - Online Spaaractie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Super Bingo - Online Spaaractie

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Consumenten Acties om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Boeking of een optie plaatsen voor Super Bingo - Online Spaaractie

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Super Bingo - Online Spaaractie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.