Bo Saris

Bo Saris boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bo Saris.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Boris kan nu al terugkijken op een schitterende carrière.

Zijn debuutsingle snelde in 2003 naar nummer 1 van de Top 40 en de toon was gezet. De vier studioalbums die de popzanger sindsdien uitbracht, eindigden hoog in de charts in binnen- en buitenland. Hij werkte met supersterren als Angie Stone en John Legend, maar ook de nieuwe generatie pop/dance artiesten klopt graag aan bij Bo. Maja Jane Coles, Chase & Status en The Chainsmokers zijn slechts enkele namen waar Bo mee samenwerkt.

Boris tourde met zijn band door heel Europa, verkocht de grootste zalen van Nederland uit en schitterde op internationale grote podia.

Toen Boris een tijd in Engeland ging wonen om zijn creatieve grenzen te verleggen, bracht hij zijn vierde album Gold uit op het Britste label Decca Records (Universal) - waarvan de eerste single She's On Fire een onstuitbare radiohit werd. Na de première op BBC 1 in het programma van Zane Lowe ging het hard. Een ware sensatie, en dat voor de song die Boris, zéér geïnspireerd, binnen een half uur schreef. De anders zo chauvinistische Britten vonden de kersverse immigrant een "modern day soul sensation" en noemden de getalenteerde Nederlander in één adem met eigen soulvolle vocalisten als Adele, Jamie Lidell en Amy Winehouse. Zijn tweede single 'The Addict', waarvan de clip gelaunched werd op Billboard kreeg lovende kritieken van onder andere David Foster en Ryan Seacrest. Geen wonder dat het album de Engelse charts binnenstormde, met als gevolg dat de deur naar Europa wagenwijd openstond. Er volgde een mooie tour waarbij landen als Engeland, Duitsland, Italië en Polen volgenden. Ook in Nederland kwam het album tot nummer 4 in de album top 100. Van het album Gold werd ook een EP uitgebracht in Amerika. 

De zanger is er blij mee maar verheugt zich vooral op de dingen die komen gaan. 

Zoals zijn nieuwe EP, die uitgebracht gaat worden op zijn eigen label. 

De EP bevat liedjes die rechtstreeks uit Boris' hart komen; persoonlijke verhalen die precies vertellen waar Boris op dit moment doorheen gaat. Een ontboezemingen van een eerlijke artiest, die zijn hele ziel en zaligheid in zijn songs én zijn zang legt.

Boeken of een optie plaatsen voor Bo Saris?

Voor meer informatie over Bo Saris kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bo Saris

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 42294 mensen

Specificaties van Bo Saris

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Bo Saris

De carrièrestart waar elke jonge muzikant alleen maar van kan dromen. De 23 jarige Boris overkwam het.

Rely On Me is de titel van het debuutalbum van Boris dat binnen 2 weken de gouden status heeft behaald. Een paar dagen na de Idols finale dook Boris de studio in om daar met verschillende producers aan zijn album te werken. Zo werkte hij naast het producersduo Eric van Tijn en Jochem Fluitsma ook samen met The Result (Alain Clark & Cristiaan Hof) en de heren van de Haarlemse hiphopband Relax. Boris was betrokken bij alle facetten van de plaat: van het uitzoeken en schrijven van de songs tot het selecteren van de betrokkenen en, heel belangrijk, het creëren van de juiste feel.

Sterk beïnvloed door grote soulhelden als Prince en Michael Jackson, maar ook diens voorgangers Otis Redding, Marvin Gaye en Donny Hathaway, grijpt Boris op zijn album terug naar de roots van oude soul en dat doet hij met verve. De hoofdmoot van Rely On Me bestaat uit retroachtige soul met funk en jazzinvloeden, aangevuld met aanstekelijke poptracks en als afsluiter een schitterende versie van Donny Hathaway’s ‘For All We Know’. De hoofdrol is natuurlijk weggelegd voor het herkenbare, soulvolle en flexibele stemgeluid van Boris. Hij zingt niet alleen de sterren van de hemel, maar schreeuwt, kirt, fluistert en verleidt dat het een lieve lust is.

Boris Titulaer (23) was al jong met muziek bezig. Zijn vader is een bekend jazzmuzikant en docent op het conservatorium in Amsterdam. Het maken van muziek is hem dan ook met de paplepel ingegoten. Op zijn 17e wordt hij aangenomen op het conservatorium in Maastricht, maar na een jaar lessen te hebben gevolgd besluit hij dat dit toch niet zijn ding is; in plaats van zich te richten op de theorie van muziek houdt Boris zich immers liever bezig met de praktijk. In 2001 maakt hij onderdeel uit van de soulformatie Sofuja (een verbastering van soul, funk en jazz), waarmee hij vooral in Spanje redelijk succesvol is.

Hij besluit mee te doen met Idols omdat hem dat een perfect platform lijkt om zijn talent aan een groter publiek te presenteren. Daarin krijgt hij al snel gelijk, want Boris kwam, zag en overwon. Van zijn indrukwekkende eerste auditie tot aan de zinderende finale is duidelijk dat Boris alles in zich heeft om een grote ster te worden, wat dit indrukwekkende debuut nog eens bevestigt.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Bo Saris

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bo Saris kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.