Summerparty - Online Spaaractie

Summerparty - Online Spaaractie boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Summerparty - Online Spaaractie.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Klanten ontvangen bij besteding van een bepaald bedrag een Summer Party kaart. Daarmee nodig je hen uit om naar de speciale actie website te gaan. Door de unieke spelcode in te voeren, ziet de klant direct of hij of zij prijs heeft. Het plezier van het krijgen van een Summer Party kaart, de spanning van het invoeren van de unieke spelcode en de vreugde van een prijs maken van deze actie een succes.

The Summer is Magic! speel mee met de Summerparty online spaaractie

Meedoen met de Summer Party is laagdrempelig en eenvoudig. Om de unieke Summer Party code in te kunnen vullen, moet de klant uitsluitend zijn of haar emailadres in vullen. Zo verzamel je op een eenvoudige manier een bestand aan relevante e-mailadressen. Deze kun je inzetten voor andere marketingdoeleinden, zoals het versturen van nieuwsbrieven.

Summerparty - Online Spaaractie inzetten in jouw winkelcentrum? Informeer naar de mogelijkheden

Tijdens de Summer Party maken klanten op een snelle en makkelijke manier kans op een prijs. Een winnende spelcode levert één van de hoofdprijzen op of een waardebon of korting bij één van de deelnemende winkels. Dit stimuleert de verkoop in de actieperiode en deelnemende winkels realiseren in een korte tijd meer klanten, meer omzet en meer rendement.

Bekijk hier de online folder

Boeken of een optie plaatsen voor Summerparty - Online Spaaractie?

Voor meer informatie over Summerparty - Online Spaaractie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Summerparty - Online Spaaractie

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Consumenten Acties om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Boeking of een optie plaatsen voor Summerparty - Online Spaaractie

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Summerparty - Online Spaaractie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.