Online Prijzenfestival

Online Prijzenfestival boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Online Prijzenfestival.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Nederlanders zijn gek op spaaracties, maar ja... die zegeltjes he. Daar hebben wij de oplossing voor met een perfecte mix van on- en offline: het Online Prijzenfestival! Met deze actie behoort het plakken van zegeltjes voorgoed tot de verleden tijd.

Hoe werkt dit hippe Online Prijzenfestival

Klanten ontvangen bij besteding van een bepaald bedrag een voucher met een unieke actiecode. Deze actiecodes kunnen ze op jouw eigen actiewebsite toevoegen aan een digitale spaarkaart. Een volle spaarkaart kan ingezet worden als lot op een hoofdprijs (bijvoorbeeld een reis voor 2 personen, een TV, een fiets, etc). Maar de volle spaarkaart kan ook direct worden verzilverd voor een "gegarandeerde weekprijs". Hiermee kan de klant direct een tegoedbon krijgen voor een gratis product, mooie korting of ‘drie halen-twee betalen’ acties in de eigen supermarkt of winkelcentrum. Win-win voor iedereen!

Het online prijzenfestival is de perfecte combinatie tussen on- en offline!

Stap voor stap voor actie uitgelegd

  1. Klanten ontvangen bij besteding van een bepaald bedrag een voucher met een unieke actiecode.
  2. Deze kunnen zij online activeren op jouw speciale feestelijke actiewebsite. Klanten dienen eenmalig hun naw-gegevens achter te laten (wij werken AVG-proof).  Het dashboard dat hiervoor is ontwikkeld, vormt een bron van informatie voor verdere marketingacties.
  3. Als de spaarkaart van een klant vol is, kunnen ze deze inwisselen voor een hoofd- of weekprijs. Jij stelt de prijzen beschikbaar. Wij regelen de rest: van instore-promotie tot FB-campagne, wij stappen in waar jij wilt.
  4. Gedurende de retail actie versturen wij regelmatig nieuwsbrieven; met nieuws en speciale acties. Hiermee zetten we de deelnemers aan om mee te blijven doen.
  5. We adviseren over de unieke momenten in de campagne (uitreiking prijzen, aankondiging, online exposure) en kunnen waar nodig ondersteunen in de promotie.

Bekijk de digitale folder

 

Boeken of een optie plaatsen voor Online Prijzenfestival?

Voor meer informatie over Online Prijzenfestival kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Online Prijzenfestival

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Winkelcentrumpromotie - Online om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Boeking of een optie plaatsen voor Online Prijzenfestival

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Online Prijzenfestival kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.