IJsfeest - Online Spaaractie

IJsfeest - Online Spaaractie boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van IJsfeest - Online Spaaractie.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De zomer in je bol met het IJsfeest in je winkel of winkelgebied! Verras klanten met een koele verfrissing die ze tijdens de speciale actie kunnen winnen. Klanten ontvangen bij besteding van een bepaald bedrag een IJsfeest-speelkaart. Daarmee nodig je hen uit om naar de speciale actie website te gaan. Door de unieke spelcode in te voeren, ziet de klant direct of hij of zij prijs heeft.

De zomer in je bol! met dit Online IJsfeest

Het plezier van het krijgen van een IJsfeest-speelkaart, de spanning van het invoeren van de unieke spelcode en de vreugde van een prijs maken van deze actie een succes. 

En de prijzen? Maak het je makkelijk door een verpakt ijsje te laten ophalen in je winkel of ga voor een feestelijk moment door een ludieke ijscokar te laten komen in het weekend. Ook door ons te verzorgen natuurlijk, denk bijvoorbeeld aan IJco Ali. 

Weten of de Online Spaaractie IJsfeest geschikt is voor jouw winkelcentrum?

Meedoen met Lucky Codes is laagdrempelig en eenvoudig. Om de unieke Lucky Code in te kunnen vullen, moet de klant uitsluitend zijn of haar emailadres in vullen. Zo verzamel je op een eenvoudige manier een bestand aan relevante e-mailadressen. Deze kun je inzetten voor andere marketingdoeleinden, zoals het versturen van nieuwsbrieven.

Bekijk hier de online folder

Boeken of een optie plaatsen voor IJsfeest - Online Spaaractie?

Voor meer informatie over IJsfeest - Online Spaaractie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor IJsfeest - Online Spaaractie

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Consumenten Acties om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Boeking of een optie plaatsen voor IJsfeest - Online Spaaractie

Voor meer informatie en beschikbaarheid van IJsfeest - Online Spaaractie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.