Black Friday - Online Spaaractie

Black Friday - Online Spaaractie boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Black Friday - Online Spaaractie.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een ludieke actie waarmee je slim opvalt tijdens Black Friday? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Laat klanten meeprofiteren van de spectaculaire aanbiedingen die je als winkelcentrum of winkelgebied te bieden hebt. E-mail is de beste manier om Black Friday promoties bij je klanten onder de aandacht te brengen.

Slim opvallen, extra bereik met deze Black Friday Online Spaaractie

Klanten ontvangen een unieke code en melden zich eenmalig aan. Ze krijgen de bonnen in hun mail waarmee ze korting kunnen krijgen op artikelen, bepaalde productgroepen of het hele assortiment. Aan jou de keuze! Door de vouchers met de code in de weken vooraf te verspreiden, maakt men kans op kortingen en kan men op Black Friday de korting verzilveren. Zorg ervoor dat mensen jouw actie op social media willen delen, zodat je dat extra bereik kan pakken. We helpen je daar graag bij. 

Wil je weten of de Black Friday - Online Spaaractie ook geschikt is voor jouw winkelcentrum?

De Black Friday actie is laagdrempelig en eenvoudig. Om de kortingsbonnen te kunnen ontvangen, vult de klant uitsluitend zijn of haar emailadres in. Zo verzamel je op een eenvoudige manier een bestand aan relevante e-mailadressen. Deze kun je inzetten voor andere marketingdoeleinden, zoals het versturen van nieuwsbrieven.

Bekijk hier de online folder

Boeken of een optie plaatsen voor Black Friday - Online Spaaractie?

Voor meer informatie over Black Friday - Online Spaaractie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Black Friday - Online Spaaractie

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Consumenten Acties om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Boeking of een optie plaatsen voor Black Friday - Online Spaaractie

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Black Friday - Online Spaaractie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.