Hobo String Band

Hobo String Band boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hobo String Band.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Hobo String Band beleefde een stormachtige periode van zo’n 10 jaar, waarin zowel radio als tv-optredens, grote festivals, Paradiso en het Amsterdamse Concertgebouw werden bespeeld. Er werden een aantal platen gemaakt waarvan de LP ‘Dedicated to Fidel’ de meest bekende is, al was het alleen al door de karakteristieke kop van de Deense Dog Fidel op de voorzijde van de hoes. De hond lag overigens altijd bij optredens pontificaal voor op het podium op een matras.

Eén van de bekendste Countrybands van Nederland

De Hobo String Band, een van de leidende countrybands in Nederland in de jaren 60/70, is terug. Het geluid dat zich tegenwoordig het best laat omschrijven als Americana, is nog steeds toegankelijk, dynamisch en supergezellig!

De band bestaat uit:

  • Dick Kuin – zang, gitaar, banjo
  • Sander de Vries – gitaar
  • Piet van Leeuwen – bas, zang
  • Jan Erik Hoeve – pedal steelgitaar, banjo en zang
  • Tristan Hupe – drums

Met als regelmatige speciale gast: Leen Mulder – fiddle, mandoline en zang

Leen en Dick zijn de grondleggers van de Hobo String Band. Piet heeft in verschillende  bands, waaronder de begeleidingsband van Circus Custers, een kist vol ervaring opgedaan. Jan Erik is gepokt en gemazeld geraakt via onder andere Ad Vanderveen’s Personnel. Tristan is conservatorium afgestudeerd pianist, maar hier een duivels goede drummer.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Hobo String Band?

Voor meer informatie over Hobo String Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hobo String Band

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 8939 mensen

Specificaties van Hobo String Band

  • Tijdsduur: 2 x 45 min. binnen 2 uur.
  • Geluid: exclusief, dient u zelf te verzorgen
  • Reiskosten: exclusief reiskosten
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Hobo String Band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hobo String Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.