Hind Laroussi

Hind Laroussi boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hind Laroussi.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Hind Laroussi behoeft eigenlijk geen introductie meer. Nederland kent haar inmiddels al jaren als een jonge vrouw met een bijzondere, warme uitstraling en een stem waar ze net zo makkelijk pop, fado, jazz als Arabische klassiekers zingt.

Veelzijdigheid is niet alleen het woord dat van toepassing is op haar zangkwaliteiten. Ook als artiest is Hind veelzijdig. Een show van Hind is altijd bijzonder.

In 2008 heeft Hind Nederland vertegenwoordigd op de halve finale van het  Eurovisiesongfestival in Servië. Met het nummer ‘Youre heart belongs to me’ gooide ze hoge ogen.

Hits waar u Hind van kent:

  • Arround the world
  • Summer all over again
  • Your heart belongs to me

 

Boeken of een optie plaatsen voor Hind Laroussi?

Voor meer informatie over Hind Laroussi kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hind Laroussi

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 59479 mensen

Specificaties van Hind Laroussi

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Hind Laroussi

Hind behoeft eigenlijk geen introductie meer. Nederland kent haar inmiddels al jaren als een jonge vrouw met een bijzondere, warme uitstraling en een stem waar ze net zo makkelijk pop, fado, jazz als Arabische klassiekers zingt. Veelzijdigheid is niet alleen het woord dat van toepassing is op haar zangkwaliteiten. Ook als artiest is Hind veelzijdig. De rij van optredens van de afgelopen jaren is lang, of het nu gaat om solo optredens of onder begeleiding van haar eigen band, in een theater, tijdens een tv show zoals De Wereld Draait Door of op een groot gala zoals de Musical Awards. Een show van Hind is altijd bijzonder. Zo als onlangs op Bevrijdingsdag voor theater Carré in Amsterdam, waar Hind onder toeziend oog van Koningin Beatrix onder begeleiding van het Metropole Orkest veel indruk maakte.

De deelname aan het Songfestival 2008 is een nieuw hoogtepunt in het leven van de zangeres. Op dit moment is Hind behalve met haar optredens druk bezig met het schrijven en produceren van haar nieuwe album. De timing van deelname aan het songfestival is ideaal omdat Hind in haar zoektocht naar nummers voor haar album ook op zoek kan gaan naar een song die op haar lijf geschreven is en waarmee ze Nederland in Belgrado zal vertegenwoordigen. Hind maakte zowel op als naast het podium duidelijk dat zij een echte winnaar is. Ondanks haar drukke schema is ze erg begaan met de wereld om haar heen en laat dat niet alleen bij woorden. Ze zet haar bekendheid in voor bijvoorbeeld Vluchtelingenwerk Nederland en heeft onlangs nog de bezette gebieden in Israël bezocht. Aanleiding hiervan was een optreden met het Arab Orchestra of Nazareth en daaraan koppelde ze gelijk in samenwerking met United Civilian’s for Peace een aantal bezoeken aan vluchtelingenkampen.

De zangcarrière van Hind heeft een enorme vlucht genomen sinds haar deelname aan het tv-programma Idols in 2003. Haar debuutsingle ‘Summer All Over Again’ werd direct een grote hit, met als gevolg dat Hind veelvuldig op tv en in het land te zien was. In 2004 werd Hind onderscheiden met een Edison voor Beste Nieuwe Artiest Nationaal en ontving ze een gouden plaat voor haar debuutalbum Around The World. Van dat album zijn inmiddels al meer dan 40.000 stuks verkocht. Gaf Hind met haar debuutalbum haar visitekaartje af met haar tweede album Halfway Home vestigt ze haar naam verder in de muziekwereld. Het mag duidelijk zijn dat we in 2008 door de deelname aan het Songfestival, een nieuw album en nieuwe theatertour nog veel van het talent van Hind kunnen genieten.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Hind Laroussi

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hind Laroussi kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.