The Green Monkeys

The Green Monkeys boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Green Monkeys.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

The Green Monkeys bestaat uit 4 enthousiaste muzikanten die aan elk nummer een eigen sound geven. De interactie met elkaar en het publiek zorgt voor een onvergetelijke show. Ze spelen muziek met veel passie en de energie spat er op het podium vanaf!

De band The Green Monkeys speelt breed repertoire

The Green Monkeys beschikken over een breed repertoire, van RHCP tot The Black Crowes en van Volbeat tot Queen. Ze hebben een sterk individueel spel. Met hun groovy drum- en baspartijen, sterk gitaarspel en krachtige zang weten Th Green Monkeys van begin tot eind het publiek bij hun strot te pakken. The Green Monkeys is een band met maar één missie: Het dak eraf blazen!

 

Boeken of een optie plaatsen voor The Green Monkeys?

Voor meer informatie over The Green Monkeys kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Green Monkeys

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 16704 mensen

Specificaties van The Green Monkeys

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten en 1 x 90 minuten.
  • Geluid: exclusief
  • Licht: exclusief
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor The Green Monkeys

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Green Monkeys kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.