The Green Monkeys

The Green Monkeys boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Green Monkeys.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ontmoet The Green Monkeys

The Green Monkeys bestaat uit vier gepassioneerde muzikanten, elk met hun unieke stijl die een bijzondere klank toevoegt aan elk nummer. Hun interactie met elkaar en het publiek resulteert in een onvergetelijke live show. Op het podium spat de energie ervan af, en ze weten het publiek van begin tot eind te boeien.

Een veelzijdig repertoire

De muzikale horizon van The Green Monkeys is breed, variërend van RHCP tot The Black Crowes en van Volbeat tot Queen. De bandleden brengen een krachtig en individueel geluid naar voren. Met groovy drum- en baspartijen, indrukwekkend gitaarspel en krachtige zang weten ze het publiek stevig bij de strot te grijpen. The Green Monkeys hebben maar één missie: het dak eraf blazen!

Ervaar The Green Monkeys live!

The Green Monkeys staan garant voor een unieke live ervaring. Met passie spelen ze niet alleen muziek, maar creëren ze een atmosfeer waarin het publiek actief betrokken wordt. Hun show is niet alleen een optreden, maar een collectieve belevenis waarbij de grens tussen artiest en publiek vervaagt. Boek The Green Monkeys voor een muzikale reis die lang in de herinnering van jouw publiek zal blijven hangen.

Boeken of een optie plaatsen voor The Green Monkeys?

Voor meer informatie over The Green Monkeys kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Green Monkeys

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 21157 mensen

Specificaties van The Green Monkeys

  • Tijdsduur: 1 x 90 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Licht: exclusief
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor The Green Monkeys

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Green Monkeys kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.