The Key Sisters

The Key Sisters boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Key Sisters.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

The Key Sisters: Terug in de Tijd met een Swingend Randje!

Sinds februari 2019 betovert het swingende vintage zangtrio, The Key Sisters, het publiek met hun unieke charme. Dit betoverende trio, bestaande uit de getalenteerde zangeressen Eva Jonker, Kelly van der Wal en Myrthe Zonneveld, neemt je mee op een muzikale reis terug naar de gouden jaren van de jaren '40 en '50.

Het vintage zangtrio zingt jazz en jaren '40 en '50 muziek

Met hun geschoolde stemmen en onweerstaanbare energie brengen The Key Sisters niet alleen de tijdloze klanken van jazz en de jaren '40 en '50 tot leven, maar voegen ze ook een hedendaags tintje toe door moderne hits in een opzwepend jazz-jasje te steken.

Het repertoire van The Key Sisters is een harmonieuze mix van klassiekers zoals "Boogie Woogie Bugle Boy" van The Andrews Sisters en eigentijdse favorieten zoals "Single Ladies" van Beyoncé. Of je nu van de nostalgische deuntjes uit het verleden houdt of wilt genieten van een frisse draai aan moderne hits, The Key Sisters zorgen gegarandeerd voor een muzikale en swingende avond.

Swing mee met The Key Sisters

Of het nu gaat om een intiem evenement, een bruiloft, een bedrijfsfeest of een publiek evenement, met The Key Sisters haal je een vleugje tijdloze elegantie en opwindende muzikaliteit in huis. Boek The Key Sisters nu en maak je avond onvergetelijk met de betoverende klanken van dit vintage zangtrio!

 

Boeken of een optie plaatsen voor The Key Sisters?

Voor meer informatie over The Key Sisters kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Key Sisters

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Music Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 8108 mensen

Specificaties van The Key Sisters

  • Tijdsduur: 1 x 20 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: € 0,38 km per km vanaf Wassenaar (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor The Key Sisters

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Key Sisters kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.