Ballonnen Roetveeg Piet

Ballonnen Roetveeg Piet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ballonnen Roetveeg Piet.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een ballonnen moduleer roetveeg Piet is gegarandeerd een succes op jouw evenement. Alle kinderen zijn dol op de geweldige ballonfiguren die deze roetveeg Piet voor ze maakt. De mooiste creaties worden gemaakt door onze ballonnen moduleer roetveeg Piet. En weet je wat nog het leukste is? Deze ballonnen roetveeg Piet geeft alle gemaakte ballonfiguurtjes zomaar gratis weg. 

De mooiste Ballonfiguren ontstaat uit de handen van deze Ballonnen Moduleer Roetveeg Piet

Zou jij deze Ballonnen Roetveeg Piet op jouw Sinterklaasfeest in willen zetten? Dat kan uiteraard. De ballonnen roetveeg Piet is inzetbaar voor vele verschillende evenementen. De Piet kan rondlopen in een winkelcentrum en ballonfiguurtjes uitdelen aan het winkelend publiek. Maar de Piet is ook prima inzetbaar als ontvangstact tijdens het Sinterklaas bedrijfsfeest.

Huur de Ballonnen Moduleer Roetveeg Piet voor jouw event

Enthousiast geworden over onze ballonnen roetveeg Piet? 
Neem dan snel contact met ons op, om te kijken wat we voor jouw Sinterklaasevenement kunnen betekenen.

Huur de leukste Ballonnen Artiesten met de mooiste ballonfiguurtjes

Liever een ander thema ballonnen artiest inhuren? Hieronder de mogelijkheden die wij bieden. Staat jouw thema hier niet tussen, neem dan even contact met ons op. We hebben een heel groot kledingmagazijn met heel veel verschillende thema kostuums. Ongetwijfeld kunnen wij jouw thema uitvoeren.

Boeken of een optie plaatsen voor Ballonnen Roetveeg Piet?

Voor meer informatie over Ballonnen Roetveeg Piet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ballonnen Roetveeg Piet

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 9050 mensen

Specificaties van Ballonnen Roetveeg Piet

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur, 2 x 45 min. binnen 2 uur.
  • Leeftijd: kinderen van 2 t/m 12 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Ballonnen Roetveeg Piet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ballonnen Roetveeg Piet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.