Turkse Schoenpoetser - Boyaci Hüseyin

Turkse Schoenpoetser - Boyaci Hüseyin boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Turkse Schoenpoetser - Boyaci Hüseyin.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Hüseyin heeft in Istanbul een jarenlange praktijkervaring in het schoenenpoetsen en trekt de wereld in om zijn vak uit te oefenen. Er is echter een groot probleem: Hij spreekt alléén Turks.

Een schitterende straattheater act voor evenementen

Hij zal alle zeilen bij moeten zetten om contact te maken en zijn doel te bereiken. Eigenlijk wil hij met schoenenpoetsen flink geld verdienen maar dat stuit hem eigenlijk tegen de borst, omdat hij iedereen als zijn vriend beschouwt en hij het dan moeilijk vindt geld te vragen. Alleen de echte aandringers mogen betalen. Hij lijkt in eerste instantie heel rustig maar als hij eenmaal bezig is laat hij zich meeslepen door zijn emoties. Zijn romantische inborst krijgt de overhand. Hij vindt een praatje maken belangrijker dan geld verdienen.

Boek deze prachtige schoenpoetsact voor jouw event

De authentiek ogende “Boyacı Hüseyin” vindt zijn oorsprong in de schoenenpoetsers zoals de artiest die zelf in Istanbul heeft ervaren. Hij spreekt in deze act alleen Turks en poetst de schoenen met origineel Turks materiaal. Het is niet meteen duidelijk dat het om een niet-Turk gaat maar zodra de toeschouwers op hem reageren komt zijn maffe karakter tevoorschijn.

Naast het theatrale element geeft “Boyacı Hüseyin” een mooi visueel beeld.

Boeken of een optie plaatsen voor Turkse Schoenpoetser - Boyaci Hüseyin?

Voor meer informatie over Turkse Schoenpoetser - Boyaci Hüseyin kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Turkse Schoenpoetser - Boyaci Hüseyin

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7902 mensen

Specificaties van Turkse Schoenpoetser - Boyaci Hüseyin

  • Tijdsduur: 4 uur, inclusief pauzes
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,30 per km. va. Eindhoven (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Turkse Schoenpoetser - Boyaci Hüseyin

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Turkse Schoenpoetser - Boyaci Hüseyin kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.