Maaike Widdershoven

Maaike Widdershoven boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Maaike Widdershoven.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maaike Widdershoven is een buitengewoon veelzijdig vocaliste. Ze zingt in vrijwel alle talen en dankzij haar klassieke scholing is ze ook thuis in opera- en operetterepertoire. Ze is met name bekend van haar rol in musicals als The Sound Of Music (waar ze een Musical Award voor kreeg) The Phantom Of The Opera en The West Side Story.

De afgelopen maanden is Maaike te zien geweest in diverse theaters met de voorstelling Vroeger Of Later. Op 24 en 25 maart vinden 2 extra voorstellingen plaats in het Nieuwe DeLaMar Theater in Amsterdam.

Maaike is een veelgevraagd zangeres op evenementen, tijdens een huwelijksvoltrekking of voor een lied op maat. Dat kan bijvoorbeeldMet een combo of orkest, onder begeleiding van een pianist of als duo. Maaike verzorgt onder andere:

  • Ode Aan. Een op maat gemaakt lied, speciaal voor iemand die in het zonnetje moet worden gezet. Een jubilaris, tijdens een huwelijk of een afscheid.
  • Musical Highlights. Een concert van 30 minuten waarin een aantal bekende showtoppers uit de musicalgeschiedenis zingt. Met tape of met pianist.
  • Met orkest of combo. Deze concerten staan vrijwel altijd in het teken van haar veelzijdigheid. U kunt kiezen uit haar musicalrepertoire of haar klassieke werk. Wanneer ze met haar combo optreedt kunt hier ook haar jazzrepertoire aan toevoegen.
  • Pluche & Pikketanis. Een programma vol Nederlandstalige liedjes met een lach en een traan. Samen met een accordeonist/pianist brent Maaike een bijzonder mooie ode aan het Nederlandse lied, waarin ontroering en de lach erlkaar afwisselen.
  • More Than Music. Een nieuw, fris muzikaal duo, bestaande uit musicalster Maaike Widdershoven en popzanger Sebastiano Zafarana. De combinatie van zijn heldere popgeluid en haar gevoelige stem maakt hun presentatie uniek!

Maaike verzorgt ook voice-overs. Zij is beschikbaar voor het inspreken van tekenfilms, commercials en live action films.

Boeken of een optie plaatsen voor Maaike Widdershoven?

Voor meer informatie over Maaike Widdershoven kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Maaike Widdershoven

Deze act is bekeken door 21177 mensen

Specificaties van Maaike Widdershoven

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland