Dries Roelvink gaat voor zomerhit

25/05/2011

Dries Roelvink laat het hele Toppers-debacle achter zich en begint met een schone lei. De zanger stort zich op een zomerhit, waarmee hij binnenkort een nieuwe aanval op de hitladder gaat doen.

"Ik zit de laatste tijd heel goed in mijn vel", jubelt Dries. Daarna voorzichtig: "Als ik dat zeg, klop ik dat altijd even af op hout. Het is een heerlijk gevoel na alle zware jaren die ik achter de rug heb."

De blonde volkszanger is in zijn nopjes. "Bijna alles zit mee. Ook het wonen in de PC Hooftstraat bevalt Honoria en mij bijzonder goed. Overdag is het gezellig druk en 's nachts rustig. En natuurlijk zit ik op het gebied van mijn carrière ook niet stil..."

Dries Roelvink werkt samen met componist Bram Koning

Dries werkt momenteel samen met componist Bram Koning aan een zomerhit. "Een geweldige man die vorig jaar ook mijn nummer 1 hit schreef", vertelt de artiest. "En wie weet scoor ik er wel mijn tweede nummer 1 hit mee. Dat zou fantastisch zijn."

Boeking of een optie plaatsen voor Dries Roelvink

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dries Roelvink kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.