Nieuwe single Dries Roelvink: Gewoon Een Glimlach

25/03/2024

Nieuwe single: "Gewoon Een Glimlach"

Dries Roelvink, de bekende Nederlandse zanger, verrast zijn fans met zijn nieuwste single getiteld "Gewoon Een Glimlach". Deze prachtige ballad toont een andere kant van de artiest en belooft een emotionele ervaring voor zijn publiek.

Inspiratie en Samenwerking

Het idee voor "Gewoon Een Glimlach" ontstond toen Dries Roelvink naar een tv-show van Udo Jürgens keek en geraakt werd door het nummer "Nur ein lächeln". Hij benaderde vervolgens zijn jeugdidool Ben Cramer om de vertaling van het nummer op zich te nemen. Geschreven door Ben Cramer en mede mogelijk gemaakt door Jan Vayne, Hans Rusche, André Vrolijk, Hans Ravenstein & Studio Groenland, belooft deze single een unieke en krachtige creatie te zijn.

Een Levensverhaal in hartje Amsterdam

Dries Roelvink, geboren en getogen in de Amsterdamse Jordaan, kende al vroeg een passie voor voetbal. Echter, zijn liefde voor muziek was onweerstaanbaar. Na zijn succesvolle deelname aan een talentenjacht in de "Shorts of Londen", koos hij definitief voor een carrière als zanger. Met hits als "Maria Magdalena" en indrukwekkende optredens in gerenommeerde theaters, heeft Dries zich gevestigd als een veelzijdige en geliefde artiest.

Een Bekend Gezicht

Met zijn ruime stembereik en divers repertoire is Dries Roelvink een graag geziene gast op feestjes, partijen en evenementen door het hele land. Zijn optredens zijn steevast overweldigende ervaringen, waarbij hij het publiek weet te raken met zijn oprechte emotie en passie voor muziek.
 
"Gewoon Een Glimlach" is vanaf vandaag beschikbaar voor streaming en download op alle bekende platforms. Fans van Dries Roelvink kunnen zich verheugen op een diepgaande en ontroerende luisterervaring met deze nieuwe single.

Boeking of een optie plaatsen voor Dries Roelvink

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dries Roelvink kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.