Coronavirus - Inspiratie nieuwe single Dries Roelvink

15/05/2020

Een wandeling door het centrum van Amsterdam inspireerde Dries Roelvink om een documentaire en een lied te maken over onze hoofdstad tijdens de coronacrisis.

De documentaire ‘Stil in de stad’ is inmiddels al zes keer uitgezonden door RTL Z en ook beschikbaar op Videoland, waar het binnen een week de 4 sterrenstatus behaalde.    

Dries Roelvink brengt single Zondagmorgen uit

Over de soundtrack van de docu kreeg Dries dermate leuke reacties dat er werd besloten om zijn nummer Zondagmorgen nu op single uit te brengen.
In dit nostalgische liedje neemt Dries de luisteraar mee naar de buurt waar hij geboren werd; De Jordaan. Verder brengt hij een ode aan Johnny Jordaan, één van z’n jeugdhelden, waar ook de moeder van Dries destijds vaak mee heeft mogen zingen.

‘Zondagmorgen’ is een bewerking van het nummer ‘Esos Hombres’ van Vikki Carr. De Nederlandse tekst is van Dries Roelvink en Ben Cramer. Hans Rusche was verantwoordelijk voor de algehele productie van het nummer.

Boeking of een optie plaatsen voor Dries Roelvink

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dries Roelvink kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.