Dries is op Dreef!

09/05/2017

Dries blijft een veelgevraagde artiest in Nederland.

Naast de vele optredens maakt Dries Roelvink tijd voor nieuwe muziek en is hij weer te zien in de real life soap 'De Roelvinkjes: Dave En Donny Doen Zaken’. Het nummer 'Hermanos' heeft hij speciaal uitgebracht voor het nieuwe seizoen van de soap. De real life soap is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL5.

Eveneens is Dries te zien in de nieuwe videoclip van de band Cookachoo. De clip is opgenomen in het Rijksmuseum waar Dries de dansstijl vogue, die veel wordt gebruik in de gayscene, uitoefent. Cookachoo heeft bewust gekozen voor Dries omdat ze hem zien als een echte 'heteroman'. Het doel van de video is om mensen van verschillende werelden bij elkaar te brengen ten gunste van de homo-emancipatie.   

Hij blijft een veelgevraagde artiest in Nederland. Door zijn aantrekkingskracht op een breed publiek is hij op elk evenement een onmisbare factor. Hij weet ieder café op z’n kop te zetten en krijgt de zaal altijd direct enthousiast. Naast de optredens met tape is Dries nu tevens met liveband of pianist te boeken.

Dries is samen met pianist Henk de Wid de perfecte combinatie voor sfeervol en rustig entertainment.

Speciaal een aanrader voor bij een diner. De jubileumshow van Dries in Amstelveen met de M&M band was zo'n groot succes dat Dries nu ook samen met de band te boeken is. Hij zingt naast zijn welbekende hits ook nummers van o.a. Tom Jones en André Hazes, wat het een all-round show maakt. Met daarnaast een DVD in het vooruitzicht is 2017 nu al een geslaagd jaar voor Dries!  

Boeking of een optie plaatsen voor Dries Roelvink

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dries Roelvink kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.