Dries Roelvink bewerkt Da bop tot nieuwe single

13/07/2012

Door de vroegtijdige uitschakeling van het Nederlands Elftal tijdens het EK, verliet ‘Oehhh!!! roept heel Oranje’ (#35) van Dries Roelvink al na vier weken de ‘Single Top 100’. Binnen een maand heeft de zanger alweer een nieuwe single.

‘Makkelijker kan ’t niet’ is een Nederlandstalige bewerking van ‘Da bop’ van WTF. Deze Engelse houseproducers staken een Russische hit in een nieuw jasje en scoren er nu een grote zomerhit mee. ‘Da bop’ staat al zeven weken in de ‘Single Top 100’, met de vierde plaats als piek. In deze Nederlandstalige versie kan het nummer wellicht opnieuw een hit worden.

Dries Roelvink wordt vaak als B-artiest gezien, maar scoorde toch al zestien hits in Nederland. Bovendien stond hij al in de top tien van de ‘Single Top 100’ met ‘Ik kom eraan (route du soleil)’ (#4), ‘Doktersroman’ (#9), ‘Alleen door jou’ (2X#1) en ‘Hé, wat doe jij’ (#8).

De tekst van de nieuwe single ‘Makkelijker kan ’t niet’ is geschreven door Bram Koning. Hij was onder meer ook verantwoordelijk voor de succesvolle singles ‘Alleen door jou’ en ‘Hé, wat doe jij/De Tour de France’.

Boeking of een optie plaatsen voor Dries Roelvink

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dries Roelvink kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.