Dries en Jack ruziën via de media

06/07/2012

De uit de hand gelopen dood-wens-actie van Jack Spijkerman richting Dries Roelvink krijgt nog een staartje. Door alle commotie die er over Spijkerman's uitspraak is ontstaan, vechten de twee nu via de media hun ruzietje uit.

Donderdagavond in het RTL-programma Tour du Jour werd aan Jack gevraagd hoe hij Dries, die als terugkerend grapje de uitzendingen zingend afsluit, weg zou willen krijgen. Jack zei daarop "Is doodschieten overwogen?", en dat schoot Dries in het verkeerde keelgat.

In een reactie aan RTL Boulevard dreigt Dries: "Ik werd echt boos! Misschien is het maar goed dat ik het niet gehoord heb. Ik kom uit een ander milieu dan Jack. Bij ons milieu kan het zo maar eens voorkomen dat er iemand losse handjes heeft", zo laat hij weten dat Jack op het randje bezig was.

"Je kan bij mij heel ver gaan en er moet heel wat gebeuren voordat je mij boos hebt, maar als ik het had gehoord dan had ik hem echt een hoek gegeven. Dan ben ik natuurlijk weer de gebeten hond maar dat is dan maar zo. Hoewel ik wel bang zou zijn dat ik dwars door dat iele mannetje heen zou slaan."

Hij vervolgt: "Vindt hij het dan echt nodig om mij zo te behandelen?" Het is Dries niet te doen om de eventuele directe bedreiging, maar eerder om het feit dat Jack met zijn uitspraak iemand anders op ideeën brengt. Want, zo legt hij aan RTL Boulevard uit, dat hij kritiek krijgt is hij wel gewend. Dat deert hem dan ook niet. Maar wat als ergens iemand op het idee komt om aan de oproep van Jack gehoor te geven? Dries: “Ik heb daar op die manier niet direct over nagedacht. Maar er hoeft inderdaad maar één imbeciel tussen te zitten die hier naar luistert. Ik ga geen aangifte doen, maar ik vind dit echt niet normaal.”

Dries hoopt dat Jack zijn excuses gaat aanbieden. Dries: "Ik heb nog niks gehoord van Jack. Ik hoop dat hij er goed over nadenkt wat hij heeft gezegd, en me dan alsnog belt. Ik kom Jack regelmatig tegen als ik aan het hardlopen ben in het park en hij aan het wandelen is. Jack steekt dan altijd zijn hand op, maar als ik na morgen niks van hem gehoord heb dan loop ik hem de volgende keer echt ondersteboven! Hij heeft iets te goed van me."

Jack zelf? Die vindt de houding van Dries maar overdreven. Tegen RTL Boulevard zegt hij: “Ik moet hier eigenlijk alleen maar heel hard om lachen. Ik had met Wilfred afgesproken dat ik zoiets zou zeggen. Na afloop hebben we nog gezellig met elkaar gesproken. Het is echt onzin dat hij zegt dat hij kwaad is. Maar goed, we kennen Dries natuurlijk allemaal als een aandachtsgeil persoon. Zodra er maar iets is waar Dries zich druk over kan maken, belt hij zelf programma’s af om daar een reactie over te geven. Iedereen begrijpt toch wel dat dit een grap was? Zo niet dan ben je niet goed bij je hoofd.”

Het lijkt er dus níet op dat Jack Dries in de nabije toekomst gaat bellen… “Zegt hij dat hij mij de volgende keer dat hij mij ziet ondersteboven loopt? Dat moet hij dan maar fijn doen. Ik wens hem veel succes!”

Boeking of een optie plaatsen voor Dries Roelvink

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dries Roelvink kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.