Dries Roelvink

Dries Roelvink boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Dries Roelvink.

1 klant waardeert deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De afgelopen jaren is Dries uitgegroeid tot een TV personality, zo verscheen hij o.a. in Let’s Dance, Sterren dansen op het ijs, Sterren boksen, Jensen, Jouw vrouw mijn vrouw, Ranking the Stars, Vijftig tinten grijs, Tour du Jour, en DWDD maar daarnaast speelde hij ook de hoofdrol de speelfilm : “ I love Dries” van producent Tom Six.

Dries Roelvink - Zanger en TV Personality

Tien CD albums, twee DVD’s en vierendertig single’s heeft hij tot nu toe op zijn naam staan. En als klasp op de vuurpijl in scoorde hij zijn eerste nummer èèn hit in 2010 met de titel “Alleen door jou”. Mede door zijn ruime stembereik, {ruim 2 octaaf} en zijn brede reportoire, is een optreden van Dries Roelvink een overweldigende gebeurtenis.

Amersterdamse inhakers en Engelse Love Songs

Dries is een graag geziene gast op feestjes, partijen en evenementen in het gehele land. Zijn optredens staan garant voor kwaliteit, gezelligheid en een optimale sfeer, of het nu gaat om de Amsterdamse inhakers of Engelse love songs.

Dries zorgt voor de juiste sfeer op het juiste moment, maar ook bij een gezellige bruiloft, bedrijfsfeest of in een bruin café, kortom Dries staat voor een geslaagde avond !!!

Boeken of een optie plaatsen voor Dries Roelvink?

Voor meer informatie over Dries Roelvink kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Dries Roelvink

Deze act is bekeken door 96466 mensen

Specificaties van Dries Roelvink

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

PERSONEELSVERENIGING RAM IN

  • Ingevuld door: Robbert Tames
  • Locatie: Hauwert
  • Datum: zaterdag 29 juni 2019

Reactie:

“ondanks de hitte was het een leuk optreden”

8,0

Waardering: