Jan Smit kondigt jubileumconcerten in Ahoy aan.

09/03/2012

Dat rasentertainer Jan Smit 15 jaar in het vak zit is inmiddels wijd en zijd bekend. Naast de zeer succesvolle dubbel-cd/dvd “15 Jaar Hits” die eind 2011 verscheen maakt de inmiddels 26-jarige zanger zich nu op voor een volgend hoogtepunt; 15 jaar hits Live in Ahoy.

Op zaterdag 27 en zondag 28 oktober zal Jan Smit een wervelende jubileumshow in Ahoy Rotterdam gaan neerzetten.

Tijdens deze uitgebreide muziekavonden zal Smit met zijn band en diverse topgasten samen met zijn fans zijn jubileum gaan vieren. Zo zullen uiteraard zijn muziekvrienden Nick & Simon op het podium staan, maar ook Gerard Joling en Yes-R zullen het podium met Jan in Ahoy gaan delen om ook samen met hem te zingen. Ook zal Jan een aantal nummers van zijn dit najaar te verschijnen nieuwe album ten gehore brengen.

Dat belooft dus een onvergetelijke show te gaan worden, die je niet mag missen!

De kaarten voor de 15 Jaar Hits Jubileumshows gaan vanaf nu in de voorverkoop via www.jansmit.com, alle Primera winkels of telefonisch via 0900-9203 (€ 0,45 per minuut).

Boeking of een optie plaatsen voor Jan Smit

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jan Smit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.