Jan Smit in de hoofdrol bij 15-jarig jubileum

02/11/2011

Tijdens de feestelijke presentatie van de nieuwe cd/dvd “15 Jaar Hits“  in Volendam aan boord van de Marken Express, die geheel toepasselijk ook de Jan Smit heet, was er voor Jan Smit letterlijk en figuurlijk een hoofdrol.
Om te beginnen ontving Jan uit handen van de burgemeester van Edam-Volendam, Willem van Beek, het eerste exemplaar van zijn nieuwe jubileumalbum. Vervolgens verraste de burgervader hem met het ereburgerschap van Jans geboorte- en woonplaats. En dat is, net als een 15-jarig jubileum voor een nog maar 25-jarige artiest, een unicum. Van Beek roemde de jonge entertainer en benadrukte de grote muzikale en publicitaire rol die Jan Smit voor de gemeente aan het IJsselmeer vervult. 
Vervolgens onthulde 100% NL hoofdredactrice Lisette Sier samen met Jans zusters Jenny en Monique de cover van de novembereditie van het tijdschrift waar Smit gasthoofdredacteur is. 
Aansluitend kwam vakbroeder Gerard Joling op de proppen met een Gouden Award voor 25.000 verkochte items van de dubbel-cd/dvd “15 Jaar Hits”, wat hij uiteraard op zijn geheel eigen snedige wijze deed.

Tenslotte keek regisseur Ate de Jong naar het verdere verloop van het jubileumjaar van Jan Smit, en wel in het bijzonder de hoofdrol die Jan zal gaan vervullen in de film Het Bombardement.

 

Boeking of een optie plaatsen voor Jan Smit

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jan Smit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.