Veertiende nummer één hit voor Jan Smit.

07/10/2011

Vandaag bereikt de nieuwe single “Hou Je Dan Nog Steeds Van Mij” van Jan Smit de eerste positie in de single top 100 van GFK Dutchcharts. Daarmee scoort de 25 jarige entertainer zijn veertiende nummer één hit van de afgelopen 15 jaar, een unicum!

De op 30 september verschenen CD singles, er bestaan namelijk twee versies van “Hou Je Dan Nog Steeds Van Mij” behaalde bovendien nu al de status van de gouden single aangezien er in een week tijd al ruim 10.000 exemplaren over de toonbank gingen!

Tijdens een uitzending van het RTL 4 televisieprogramma Koffietijd vanochtend verraste presentatrice Quinty Trustfull een zichtbaar verbouwereerde Smit met de Gouden Award.

De single is de start van het jubileumjaar van Jan Smit, de release van “15 jaar Hits”, de dubbel-cd met bonus dvd, op 28 oktober is de volgende stap in het feestjaar. Zoals de titel al doet vermoeden zijn op de CD de nu 14 nummer één hits van Jan te vinden, plus 18 bekende liedjes die haast net zo onvergetelijk zijn.

Boeking of een optie plaatsen voor Jan Smit

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jan Smit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.