Nieuwe single Jan Smit en mobiele Jan Smit App gelanceerd

03/10/2011

Vanaf vrijdag 30 september ligt de nieuwe single van Jan Smit "Hou Je Dan Nog Steeds Van Mij" in twee versies in de winkels. Het nummer, met een tekst van Smit zelf en muziek van zijn producersduo Tol & Tol, is de start van zijn 15-jarige jubileum. Beide versies van de cd-single bevatten een keur aan extra liedjes die Jan speciaal hiervoor opnam.

De favoriete covers van Jan Smit

Hij koos zijn favoriete covers van onder meer Frank Boeijen, Henk Westbroek en André Hazes maar bijvoorbeeld ook van John Denver en Michael Buble en verdeelde die over de twee singles. "Hou Je Dan Nog Steeds Van Mij" is één van de twee nieuwe liedjes op de eind oktober te verschijnen cd "15 Jaar Hits" .

Eigen App voor Jan Smit

Ook lanceerde de 25-jarige entertainer een officiële eigen mobiele App voor zowel iPhone, iPad en iPod Touch. De App biedt de laatste informatie over Jan (o.a. de laatste foto's, video's, nieuws, Tweets en optredens), maar ook kun je berichten achterlaten in het gastenboek en kun je muziek luisteren en (legaal) downloaden. Voor iedere fan dus een hebbedingetje dat gratis verkrijgbaar is in de iTunes Store.

Boeking of een optie plaatsen voor Jan Smit

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jan Smit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.