Jan Smit & 3JS Lanceren Zomersingle

28/06/2024

Gezamenlijke Zomersingle na 20 Jaar

Jan Smit en de 3JS kennen elkaar al decennialang en hebben de afgelopen 20 jaar samen televisie gemaakt. Hun samenwerking heeft geleid tot een hechte band, gevuld met onvergetelijke momenten op het scherm. Ondanks deze langdurige samenwerking en diepe vriendschap, hadden ze nog nooit samen een muzikale productie uitgebracht. Tot nu!

Hoog Tijd voor Muziek samen met de 3J's

Na jaren van succesvolle televisieoptredens vonden Jan Smit en de 3JS het tijd voor verandering. Ze besloten hun muzikale talenten te bundelen en de magie van hun vriendschap in een zomersingle te vangen. Het resultaat is “(Die Man Is) Verliefd”, een betoverend nummer dat Jan Smit schreef samen met Jan Dulles, Jaap Kwakman en Robin Küller. De productie van deze single is in de ervaren handen van de gerenommeerde producer John Dirne, die bekend staat om zijn hoogwaardige producties en oog voor detail.

Eerste Live Optreden bij 'Muziekfeest Op Het Plein'

Het publiek van ‘Muziekfeest Op Het Plein’ in Goes was getuige van een historische gebeurtenis. Tijdens dit populaire evenement brachten Jan Smit en de 3JS hun nieuwe single “(Die Man Is) Verliefd” voor het eerst live ten gehore. De opwinding en energie waren voelbaar, en de reactie van het publiek was overweldigend positief. Dit live optreden markeerde een nieuw hoogtepunt in hun samenwerking en was een voorproefje van wat fans kunnen verwachten van deze bijzondere muzikale hereniging.

Nu Beschikbaar op Alle Streamingdiensten

De langverwachte zomersingle “(Die Man Is) Verliefd” is nu beschikbaar op alle bekende streamingdiensten. Fans kunnen eindelijk genieten van deze unieke samenwerking en zich laten meeslepen door de zomerse klanken en de emotionele diepgang van het nummer. Mis deze kans niet om een stukje muziekgeschiedenis te beleven en voeg “(Die Man Is) Verliefd” vandaag nog toe aan je afspeellijst. Beleef de unieke chemie tussen Jan Smit en de 3JS en laat je verrassen door deze bijzondere zomersingle.

Boeking of een optie plaatsen voor Jan Smit

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jan Smit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.