Chantal Janzen en Jan Smit Lanceren Anthem

26/01/2024

Vandaag presenteren Chantal Janzen en Jan Smit met trots hun nieuwe single, "Festival der Liebe," als anthem voor hun allereerste muziekfestival met dezelfde naam. De samenwerking komt voort uit hun gedeelde liefde voor Duitse muziek.

Herinterpretatie van Klassieker uit 1973

Het nummer "Festival der Liebe" vindt zijn oorsprong in het gelijknamige lied van Jürgen Marcus uit 1973, dat de essentie van liefde verkondigt. Met de hulp van muziekproducent John Dirne hebben Chantal en Jan een eigentijdse versie van het nummer gecreëerd. De single wordt uitgebracht als anthem voor het aankomende Duitstalige muziekfestival 'Festival der Liebe,' gepland op 5 en 6 april in Rotterdam Ahoy.

Boodschap van Liefde door Muziek

Chantal Janzen deelt haar enthousiasme over het festival: "Een avond gevuld met het beste van Duitstalige muziek - dat is ons Festival der Liebe in Rotterdam Ahoy. We wilden graag een anthem creëren dat de boodschap van het lied 'Festival der Liebe' weerspiegelt, en die perfect aansluit bij het gevoel van liefde voor, en verbinding door muziek."

Jan Smit voegt toe: "Als grote fan van Jürgen Marcus is het geweldig om samen met Chantal een van zijn nummers opnieuw uit te brengen. Naast de prachtige boodschap is het ook een heerlijk nummer om straks mee te zingen tijdens de après-ski op ons festival."

De lancering van de single markeert een opwindende stap in de voorbereidingen voor het Festival der Liebe, waar liefhebbers van Duitse muziek op 5 en 6 april een onvergetelijke ervaring kunnen verwachten in Rotterdam Ahoy.

Boeking of een optie plaatsen voor Jan Smit

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jan Smit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.