Jan Smit na 4 jaar met nieuw album: Boven Jan

02/09/2022

28 oktober komt het nieuwe album van Jan Smit ‘’Boven Jan’’ uit. Dit heeft Jan zojuist via zijn social media bekend gemaakt. Dat deed hij op een unieke locatie, namelijk vanuit de vinyl fabriek Record Industry in Haarlem, waar hij het eerste exemplaar van zijn nieuwe album in handen heeft gekregen.

Jan Smit terug met gloednieuwe muziek

Na het succesvolle album “Met Andere Woorden” komt Jan Smit terug met gloednieuwe eigen muziek. Naast liedjes die hij schreef met Matthijn Buwalda, Alain Clark en Han Kooreneef, komt het merendeel van de songs van zijn vaste producer Thomas Tol en hemzelf.

Na een adempauze heeft Jan een zeer persoonlijk album gemaakt waarbij hij stilstaat bij de ‘achtbaan’, zoals hij de voorbije jaren omschrijft. Op dit album staan o.a. de hitsingles ‘’Zolang Je Bij Me Bent’’ en ‘’Tussen Jou En Mij’’ welke al eerder zijn uitgekomen.

Tracklist:

 1. Hoofd Leeg, Hart Vrij
 2. Proost Op De Vriendschap
 3. Liefde Is
 4. Tussen Jou En Mij (duet met Waylon)
 5. Dagen Van Toen
 6. Zolang Je Bij Me Bent
 7. Laat Maar Van Je Horen
 8. De Spiegel
 9. Pluk De Dag
 10. Samen Staan We Sterker
 11. Boven Jan
 12. Ik Wil Met Je Dansen
 13. Zoveel Te Vieren
 14. M’n Eigen Feest (duet met John West)

Het album Boven Jan zal vanaf 28 oktober digitaal te streamen en downloaden zijn maar ook fysiek te koop zijn op CD en Vinyl.
 
Naast dit album staat Jan begin 2023 weer in de Nederlandse én Vlaamse theaters met de gelijknamige theater tour. 

Een artiest boeken doe je simpel en snel via Artiestenbureau JB Productions

Boeking of een optie plaatsen voor Jan Smit

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jan Smit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.