Jan Smit brengt ode aan Jaap Buys

25/11/2016

Vandaag komt de nieuwe en laatste single uit van het 20-jarig jubileum jaar van Jan Smit. ‘1 minuut met jou’ maakt de cirkel rond.

De afgelopen 11 weken stond Jan Smit met zijn ‘Elfstedentour’ in het hele land om met alle fans zijn 20-jarig jubileum te vieren. Tijdens de show speelde hij ook de ballad ‘1 minuut met jou’ afkomstig van zijn nieuwe album ‘20’. Het liedje is een ode is aan zijn manager Jaap Buys.

Afgelopen weekend in de HMH bleek wederom hoe heftig de fans meeleven met Jan en hoe groot de impact is van ‘1 minuut met jou’. Daarom is besloten het liedje als live-versie uit te brengen speciaal voor de fans.

De videoclip is tevens een live opname in de HMH. De videoclip is hier te bekijken.

‘Ik heb een prachtig jaar gehad, maar het feit dat Jaap er voor het eerst niet bij was voelt uiteraard als een groot gemis, met dit liedje is de cirkel toch een beetje rond en dit is wel het minste wat ik nog voor hem kon doen’ aldus Jan Smit.

De single ‘1 Minuut Met jou‘ is vanaf nu te downloaden. Het nieuwe album is landelijk verkrijgbaar in de winkel en natuurlijk op o.a Itunes & Spotify.

Boeking of een optie plaatsen voor Jan Smit

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jan Smit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.