1 Mei release nieuwe single Jan Smit 'Kleine Superster'

17/04/2015

1 Mei vindt de release plaats van de nieuwe single ‘Kleine Superster’ van Jan Smit.  De inspiratie voor het nummer vond Jan in zijn zoontje Senn. Het is dan ook speciaal voor Senn geschreven.

De afgelopen tijd konden ouders mee doen aan een actie om zo veel mogelijk ‘likes’ te krijgen op een foto van hun kind. De foto’s met de meeste likes komen op de hoes van de single. De top 10 likes mochten tevens meespelen in de videoclip ‘kleine superster’.

De videoclip is afgelopen week opgenomen en de single ‘Kleine Superster’ kan vanaf 17 April besteld worden. Degenen die een fysieke single aanschaffen krijgen een leuk extraatje. Op de single staan namelijk unieke live audio-opnames van ‘De Zomer Voorbij’, iets wat de echte fan natuurlijk niet mag missen. Het unieke aan ‘kleine superster’ is dat er zowel een jongens als een meisjes versie zal verschijnen.

Nieuwe single Jan Smit 'Kleine Superster' Nieuwe single Jan Smit 'Kleine Superster'

 

Boeking of een optie plaatsen voor Jan Smit

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jan Smit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.