Jan en Monique Smit maken kinderliedjes

11/02/2014

Vanaf 3 maart aanstaande zendt RTL Telekids elke werkdag om 09:50 uur het nieuwe liedjesprogramma '2 Kleine Kleutertjes' uit in het Minikids blok. De liedjes zijn geschreven door Jan Smit en worden gezongen doot zijn zus Monique. De leerzame teksten in combinatie met de vrolijke melodietjes en de aansprekende, kleurrijke animatie zorgen voor een uniek programma voor kinderen tussen 3 en 5 jaar.

Met de liedjes van '2 Kleine Kleutertjes' leren kinderen basisvaardigheden, zoals tellen, de dagen van de week en de seizoenen. Het is niet de eerste keer dat Jan en Monique samenwerken, ook voor eerdere nummers van Monique schreef Jan de muziek en teksten.

Monique Smit: "Ik ben heel blij met de samenwerking met RTL Telekids. Samen met mijn broer Jan en Edwin de Groot hebben we hard gewerkt aan allemaal nieuwe kinderliedjes. Ze zijn al door de voorselectie gegaan en meer dan goedgekeurd door onze neefjes en nichtjes. Hopelijk vinden alle andere kindjes in Nederland ze net zo leuk!".

Boeking of een optie plaatsen voor Jan Smit

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jan Smit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.