Nieuw, akoestisch album Jan Smit unplugged – De Rockfield sessies

23/10/2013

Vrijdag 25 oktober verschijnt de nieuwe CD/DVD van Jan Smit, Unplugged – De Rockfield Sessies, met daarop akoestische versies van zowel tien van zijn Nederlandstalige als vijf van zijn recente Duitse liedjes. De DVD, een complete documentaire over de opnamen in Wales, bevat zowel de registratie van alle songs als opnamen, waarin Jan meer vertelt over de liedjes en waarom ze hem zo dierbaar zijn.

Het nieuwe album is kort voor de zomer opgenomen in de beroemde Rockfield Studios in Wales. De idyllische studio heeft in de loop der tijd grote namen op bezoek gehad als Coldplay, Queen, Oasis, Simple Minds, Manic Street Preachers en Black Sabbath. Een legendarische studio waar precies die bijzondere sfeer hangt die Jan zocht voor dit album.

Single Leeg om je heen voorloper akoestisch album

Als voorloper is het akoestische juweeltje Leeg Om Je Heen begin oktober al uitgebracht. Deze single bevat als speciale extra track het duet met Julio Iglesias, getiteld To All The Girls I’ve Loved Before, dat eerder dit jaar live werd opgenomen in Ahoy.

Theatertour Jan Smit

Dit najaar gaat Jan Smit voor het eerst de theaters in. Vanaf half november zal hij, eveneens in kleine bezetting, optredens verzorgen in meer dan 40 theaters in Nederland en België. 

Boeking of een optie plaatsen voor Jan Smit

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jan Smit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.