TV-uitzending documentaire Jan Smit en Jubileumconcert

26/02/2013

TV-uitzending documentaire Jan Smit en Jubileumconcert
op 27 februari bij TROS TV

JAN SMIT “LIVE IN AHOY – JUBILEUMCONCERT 2012”
VERSCHIJNT 28 FEBRUARI OP DVD EN 2CD MET DVD

Woensdag 27 februari, zal door TROS TV om 20:30 uur op Nederland 3 “Het Verhaal Van Jan Smit” worden uitgezonden. Een prachtige documentaire waarin zijn groei van kindsterretje uit Volendam tot één van de meest succesvolle zangers van Nederland in beeld is gebracht. Verschillende mensen, waaronder collega’s en familie, die een rol hebben gespeeld in het leven en de glansrijke  carrière van Jan Smit vertellen over de 26-jarige artiest en schetsen een eerlijk beeld over de zanger die zich daarnaast heeft opgewerkt tot presentator, acteur en een eigen platenmaatschappij heeft opgericht.

Het programma wordt om 21:25 uur voortgezet met de uitzending van “15 Jaar Jan Smit, Het Jubileumconcert”, eveneens op Nederland 3.

Donderdag 28 februari a.s. verschijnt, Jan Smit Live In Ahoy – Jubileumconcert 2012, op dvd en als compleet pakket op dubbel-cd met dvd.  Het bevat de registratie van de succesvolle Ahoy concerten van Jan Smit, die hij vorig jaar oktober, in het kader van zijn 15-jarig jubileum, heeft gegeven. “Het waren geweldige shows, zowel om te doen als om mee te maken en dat zie en hoor je duidelijk terug,” aldus Jan Smit.
Alle hits van de afgelopen 15 jaar passeren de revue, evenals gastoptredens van Carola Smit, Yes-R, Nick & Simon, Damaru en Gerard Joling.

Boeking of een optie plaatsen voor Jan Smit

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jan Smit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.