Jan Smit zet in Ahoy spectaculaire jubileumshow neer

22/10/2012

Na afloop van zijn tweede concert in Ahoy stapte Jan Smit gisteren moe, maar voldaan van het podium. "Die blije gezichten van al die duizenden mensen, de geweldige sfeer, het is allemaal overweldigend", aldus Jan kort nadat het stotakkoord had geklonken. Minstens even enthousiast waren zijn 'special guests': Damaru, Nick & Simon, Yes-R en natuurlijk boezemvriend Gerard Joling. Het publiek vertrok in uitgelaten stemming na bijna drie uur lang vermaakt te zijn met een feest der herkenning, waarin alle grote hits van Jan Smit de revue passeerden. Het begon allemaal met de voormalige BZN zangeres Carola Smit en het koor 'De Zangertjes' van Volendam, die samen met Jan 'Mama' ten gehore brachten Het nummer, waarmee Jan ooit - 16 jaar geleden inmiddels - zijn podiumdebuut maakte bij een optreden van BZN.
 
Naast klassiekers als Vrienden Voor Het Leven, Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen, Laura, Als De Morgen Is Gekomen, Cupido en Leef Nu Het Kan, was er recent werk van zijn eerder dit jaar verschenen album Vrienden, zoals de hits Echte Vrienden (in duet met Gerard Joling), Altijd Daar en zijn huidige single Sla Je Armen Om Me Heen. Dit alles op een imposant podium met een overweldigende lichtshow en een zogenaamde ledwall, die over de complete breedte van Ahoy stond opgesteld. Hierop werden buitengewoon fraaie graphics en beelden vertoond, waardoor het publiek ogen en oren te kort kwam. 15 jaar Jan Smit is daardoor een spectaculaire jubileumshow geworden, zoals er maar weinig in Nederland te zien zijn.
 
"Ik kan bijna niet wachten tot volgende week, heerlijk om dit te doen", aldus Jan, die komend weekend nog eens drie keer in een uitverkocht Ahoy zal aantreden.

Foto Jan Smit live in Ahoy – fotocredit: Robert Gort

Boeking of een optie plaatsen voor Jan Smit

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jan Smit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.