Lange Frans en Jan Smit weer uit Franse cel

24/08/2012

Jan Smit, Lange Frans en Jaap Kwakman van de 3JS hebben vrijdag even vast gezeten in een Franse cel. Dat heeft Aloys Buijs bevestigd aan RTL Boulevard. Ze waren aan het filmen waar het niet mocht.

Er lijkt een vloek te rusten op De Zomer Voorbij van de TROS. Dit keer zijn Jan Smit, Jaap Kwakman en Lange Frans de klos. Vrijdagmiddag moesten ze even achter tralies doorbrengen. Maar even na 16.00 uur krijgt RTL Boulevard het bericht dat iedereen weer op vrije voeten is - en de overtreding dus met een sisser afloopt.

De mannen waren gaan mountainbiken en opeens kreeg Aloys een telefoontje van een productiemedewerker met het nieuws dat Jan, Frans en Jaap zijn vastgezet door de politie. Waarschijnlijk heeft de ploeg gefilmd waar het niet mocht.

Vorig jaar was het Henk Westbroek die werd aangehouden. Henk was gevallen en had zijn pols gebroken. De cameraploeg wilde zijn ziekenhuisbezoek vastleggen, maar daar was het verplegend personeel niet van gediend en belde de politie. Uiteindelijk liep het met een sisser af, maar de crew moest wel het bandje afstaan, waarop ook materiaal van de dag ervoor stond.

Bron : RTL Boulevard

Boeking of een optie plaatsen voor Jan Smit

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jan Smit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.