“Echte vrienden

26/06/2012

De single “Echte Vrienden”, het duet van Jan Smit en Gerard Joling, staat reeds voor de derde week genoteerd op de eerste plaats van de vaderlandse hitlijst, met een verkoopaantal op de teller van ruim 20.000 stuks.

Gisteravond, tijdens de uitzending van het tv-programma ‘VI Oranje’ op RTL-4, was zanger, en tevens voetbalfanaat, Jan Smit als gast aan tafel. Ook Gerard Joling was uitgenodigd in de  ‘VI Oranje’ studio, dus het overhandigen van een platina award aan beide zangers voor de single “Echte Vrienden”, was een ‘inkoppertje’ voor de presentatoren.

Jan had heel even tijd vrij kunnen maken om, tussen de opnamen door van de Nederlandse speelfilm “Het Bombardement”, bij de tv-uitzending aanwezig te zijn. De film waarin hij de hoofdrol vervult en die gedeeltelijk in Boedapest wordt opgenomen, zal eind 2012 in de Nederlandse bioscopen gaan draaien.

Aan het eind van het programma brachten Jan en Gerard het bekroonde “Echte Vrienden”, de vijftiende nummer 1 hit van Jan Smit, ook nog ten gehore.

Van Jan Smit, die dit jaar zijn vijftienjarig jubileum viert, verschijnt 10 augustus het nieuwe album, getiteld “Vrienden”.

Boeking of een optie plaatsen voor Jan Smit

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jan Smit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.