Nieuwe Single Jan Smit & Gerard Joling 'Echte Vrienden'

25/05/2012

Vanochtend was het zover en was “Echte Vrienden”, de nieuwe single van Jan Smit en Gerard Joling, voor het eerst te horen op de radio. De primeur van het unieke duet vond plaats tussen 8 en 9 uur tijdens de uitzending van Edwin Evers, ‘Evers Staat Op’, op radio 538. De single is inmiddels ook op vele andere zenders te horen, waaronder Radio 2, tijdens de uitzending van het programma ‘De Gouden Uren’, op 100%NL, RadioNL en Q Music.

Vanaf vandaag is “Echte Vrienden” ook al te downloaden. Jan Smit zelf heeft het momentum van de primeur op grote afstand moeten meemaken, want hij verblijft deze week in Azerbeidzjan, als commentator bij het Eurovisie Songfestival.
Voor de officiele release van de single op vrijdag 1 juni a.s. is Jan weer in het land en zal hij, samen met Gerard, signeersessies doen in diverse grote steden. Een overzicht  van de signeersessies en downloadinformatie voor de single is terug te vinden op de website van zowel Jan Smit als Gerard Joling.

“Echte Vrienden” is de voorloper van het nieuwe album van Jan Smit, getiteld “Vrienden”, dat vrijdag 10 augustus wordt uitgebracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Jan Smit

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jan Smit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.