Jan Smit

Jan Smit boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jan Smit.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een optreden van Jan Smit is één groot feest der Herkenning. 

Als tienjarig jongetje scoorde Jan Smit met Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen zijn eerste nummer één notering in de Nederlandse Hitlijst. Na een periode in Duitsland, werd het succes in Nederland gecontinueerd. De Volendammer kan inmiddels bogen op een zeer glansrijke carrière. Om zijn vijftienjarig jubileum te vieren verscheen onlangs het compilatiealbum 15 Jaar Hits, waarop een breed scala van zijn nummer één hits prijkt. 'De eerste vijftien jaar zitten erop, maar ik ben nog lang niet klaar!' Aldus de immer ambitieuze Jan.

Naast zingen krijgt Jan tegenwoordig ook geweldige kansen op andere vlakken.

Ik ben presentator en heb zelfs de hoofdrol in Het Bombardement gekregen. Toch blijft muziek mijn leven. Ik verlang toch altijd naar die zaal die uit zijn dak gaat. Toch is mijn leven wel veranderd; het draait nu allereerst om mijn gezin. Daarin vind ik uiteraard een enorme inspiratiebron.'

Direct Artiesten boeken, bekijk ons overzicht.

Boeken of een optie plaatsen voor Jan Smit?

Voor meer informatie over Jan Smit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jan Smit

Deze act is bekeken door 196817 mensen

Specificaties van Jan Smit

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland