Jan Smit

Jan Smit boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jan Smit.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Zonder enige vorm van plankenkoorts betreedt Jan Smit als lid van het koor "De Zangertjes van Volendam" op tienjarige leeftijd in Volendamse klederdracht het podium om met BZN-zangeres Carola Smit het duet Mama te zingen. Een half jaar later staat zijn naam in het Guinness Book of Records. Na The Beatles en Procol Harum is Jantje Smit de eerste Nederlander en jongste artiest ooit die op nummer één binnenkomt in de Top 40, met “Ik zing dit lied voor jou alleen”.

Jan Smit de jongste Nederlandse zanger met een nummer 1 hit

De mannen van BZN (Jan Keizer, Jan Tuyp en Jack Veerman) creëren meerdere succesvolle liedjes en krijgen met Jantje, dankzij manager Jaap Buijs, voet aan de grond in Duitsland. De mogelijkheid van de markt van de Schlager-muziek wordt vooral uitgeprobeerd omdat Jan in eigen land vanwege de arbeidsregelgeving slechts enkele keren per jaar mag optreden.

Bij de oosterburen is geen leeftijdsgrens, wint hij de ene na de andere liedjesshow en verovert zelfs, aan de zijde van Oostenrijker Oswald Sattler, de meest prestigieuze muziekprijs: de Grand Prix der Volksmusik, met “Ich zeig dir die Berge”. 

Een optreden van Jan Smit is één groot feest der Herkenning. 

Na al die jaren Duitsland keert Jan terug naar Nederland en met succes!
De Volendammer kan inmiddels bogen op een zeer glansrijke carrière. Om zijn vijftienjarig jubileum te vieren verscheen het compilatiealbum 15 Jaar Hits, waarop een breed scala van zijn nummer één hits prijkt. 'De eerste vijftien jaar zitten erop, maar ik ben nog lang niet klaar!' Aldus de immer ambitieuze Jan.

Naast zingen krijgt Jan ook geweldige kansen op andere vlakken.

Zo is hij presentator van verschillende televisieprogramma's en heeft hij zelfs de hoofdrol gespeeld in de bioscoopfilm - Het Bombardement. Toch blijft muziek zijn leven. Naar eigen zeggen, verlangd Jan toch altijd nog naar die zaal die uit zijn dak gaat. Uiteraard is zijn leven wel veranderd; het draait nu allereerst om zijn gezin. Maar juist daarin vindt hij een enorme inspiratiebron.'

Direct Artiesten boeken, bekijk ons overzicht.

Boeken of een optie plaatsen voor Jan Smit?

Voor meer informatie over Jan Smit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jan Smit

Deze act is bekeken door 238110 mensen

Specificaties van Jan Smit

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland